Blogg, Konsept

Hva er Homely?

Tiden din er verdifull og sikkerhet er stadig like viktig. Men, tiden er kommet for å ikke betale overpris for å sikre det kjæreste du eier. Livet på farten blir både enklere og mer effektivt med Homely.

Vi i Homely vil at du skal beskytte ditt hjem uten å ha dårlig samvittighet for at du betaler for mye. Vi mener at våre konkurrenter tar seg unødvendig godt betalt for tjenester kunden bruker svært sjelden.

Vi vil at folk skal kunne sette opp sitt eget, personlige boligsikkerhetssystem uten å betale mer enn nødvendig. Det er veldig mange som ikke tar seg råd til å sikre boligen sin mot innbrudd. Vi ønsker at sikkerhet skal være tilgjengelig for alle, derfor har vi utviklet et konsept som er så enkelt og rimelig at du ikke har råd til å la være.

Vi i Homely synes det skal være billig med smart trygghet, helt enkelt.

 

 

Homely tar boligsikkerhet et steg videre med markedsledende teknologi og etablerte partnere som Safe4, Telia og Elektroimportøren. Dette gir deg sikre og trygge tjenester fra allerede etablerte leverandører.

Sikkerhet har blitt smartere med Homely. Vi vil hjelpe deg i gang med dine smarte løsninger innen sikkerhet. Hjemmesentralen er koblet på Wifi og mobilnettet som backup. Den bruker de vanligste kommunikasjonsprotokollene for smartløsninger, noe som gjør det til en av de mest fleksible hjemmesentralene på markedet. Dette gjør at du kan bruke de fleste smartenhetene og dermed bygge ditt eget sikkerhetssystem med Homely.

Utstyret kobles enkelt til Hjemmesentralen med veiledning i appen. Du trenger ingen montør for å rigge anlegget hverken opp eller ned og vi er tilgjengelige for veiledning på nett og Facebook-chat.

 

 

Tiden din er verdifull og sikkerhet er stadig like viktig. Men, tiden er kommet for å ikke betale overpris for å sikre det kjæreste du eier. Livet på farten blir både enklere og mer effektivt med Homely.

Vi tilbyr hverdagsløsninger som gir deg full kontroll når som helst og hvor som helst. Med våre sikkerhetsløsninger for smarthjemmet ditt har du alltid muligheten til å styre enheten fra vår app. Det finnes muligheter for å forhåndsprogrammere inn automatiske handlinger som kan både spare deg for strøm og sikre huset ditt mens du er på ferie. Skru av kaffetrakteren mens du sitter på bussen, varm opp hytta før du ankommer, skru på alarmen i det du går hjemmefra. Og stadig kommer det nye muligheter med Hjemmesentralen.

 

Det er liten tvil om at smarthus er fremtiden. Bli med på utviklingen og nyt alle mulighetene smart sikkerhet gir deg allerede nå.

Homely er smart trygghet helt enkelt:

  • Ingen bindingstid
  • Enkel installasjon
  • Enkel å utvide
  • Backup med batteri og mobilnetttilkobling
  • Tilkobling til alarmsentral 24/7
  • Tilkalling av vektertjenester
  • Enkel administrasjon fra app