loader
Sikkerhet

Sikre hytta di med rimelig boligalarm

Visste du at overraskende mange hytter i dag ikke har fungerende røykvarslere? Med optiske røykvarslere tilknyttet alarmstasjon har du ekstra trygghet på hytta. 

 

Mange bruker hytta nesten hver helg, noen har til og med utvidet hyttekontor. Da er det godt å vite at hytta har optiske røykvarslere som er tilknyttet alarmstasjon slik at man har kontroll både mens man er der og når hytta står tom. Med optiske røykvarslere vil både du og alarmstasjonen bli varslet skulle de bli utløst. Dersom det brenner vil alarmstasjon kunne ta kontakt med brannvesenet.

I tillegg til de livsviktige røykvarslerne har Homely også smarte produkter som sikrer hytta di på flere områder.

 

Ha full kontroll hjemmefra

 

Hytteeiere vet at det krever litt å vedlikeholde en hytte. Man skal følge med på temperaturen, snø på taket og unngå at vannlekkasje står ubemerket over tid. Da er det fint med en boligalarm som har funksjoner for dette slik at du kan sjekke alt i appen, hjemmefra. 

Med utendørs kamera kan du lett sjekke snømengdene på taket. Er det denne helga du må opp og måke eller kan du utsette det? Og med vannlekkasjesensor tilkoblet alarmstasjon kan du trygt lene deg tilbake og vite at du unngår dårlige nyheter.  

 

 

Ring hytta varm

 

I tillegg til disse viktige tjenestene tilbyr også Homely «ring-hytta-varm» for en brøkdel av kostnadene hos andre. Med en Smart plug Mini tilkoblet for eksempel en panelovn, kan du enkelt via appen sette på varmen i hytta, slik at den er varm når du kommer fram. Har du i tillegg en sensor med temperaturmåler i, eksempelvis en røykvarsler, kan du bruke den til å sikre at temperaturen hele tiden holder seg stabil etter eget ønske. For å sette opp dette, lager du regelen «virtuell termostat» i appen og setter innstillinger for ønsket komforttemperatur. Slik kan du eksempelvis også sikre at temperaturen på hytta ikke blir lavere enn 5 grader, for å unngå frostskader. Les mer om hvordan du setter opp innstillinger for dette her.

 

Hva trenger du?

 

For å komme i gang trenger du Startpakken og abonnementet på bare 199kr. Komponenter velger du selv, eller du kan se på HyttepakkenEngangsinvesteringen i komponentene sparer du kjapt det første året sammenlignet med andre boligalarmselskap, og Homely tilbyr delbetaling skulle man ønske det. 

Ta gjerne kontakt via chatten eller send en epost til kundeservice@homely.no