loader

Smart hytte

Ring hytta varm med Homely

Mange bruker hytta nesten hver helg og noen har til og med utvidet hyttekontor. Da er det godt å vite at hytta er trygg mot både brann og innbrudd, men også smart for din komfort. Gjør hytta di trygg og smart med Homely.

 

Med Homely får du en smart alarm med flere gode løsninger for din hytte. I tillegg til de livsviktige røykvarslerne, har Homely også smarte produkter som blant annet Ring hytta varm og innbruddsalarm med kameraovervåkning. Systemet kommuniserer via WiFi, men vil også bruke det innebygde GSM/4G-nettet om WiFi ikke er tilgjengelig, dette er inkludert i abonnementet.

Så hvis du ønsker deg økt komfort, mer sikkerhet og en skreddersydd løsning, er Homely boligalarm noe for deg. Å komme frem til en lun og varm hytte gir en ekstra god start på helgen eller ferien. Istedenfor panisk fyring kan man komme i gang med matlaging, lek, sofakosen eller annen hygge. Med varmestyring kan du starte oppvarmingen av hytta før du drar hjemmefra, og være sikker på å få maksimalt ut av hver tur.

For å slippe uhyggelige overraskelser når du kommer opp på hytta kan det være en god ide og ha vannlekkasjesensorer på bad og kjøkken. Kjøleskapet kan du koble opp med en Relax smartplugg. Da kan du enkelt se i appen at alt er som det skal være.

 

Homely hyttepakke

Grunnpakke hytte inneholder alt du trenger for å komme igang med Homely på din hytte eller fritidsbolig. Pakken inneholder:

– En Hjemmesentral

– To optiske røykvarslere

– En smartplugg mini

– En vannlekkasjesensor

 

 

Kjøp hyttepakken her. 

 

 

Homely-appen gir deg full oversikt:

 

«Ring hytta varm»
Sjekk batterinivå på røykvarslerne
Følg med på temperaturen i utsatte rom
Åpne/låse døren fra appen med elektronisk dørlås
Bli varslet ved strømbrudd
Reduser energiforbruk gjennom smart styring av varme
Aktiver/deaktiver alarm
Kontroller at lys og varme er skrudd av når du er borte

 

 

soverom_lyse_vegger
Røykvarsler på hytta

Visste du at overraskende mange hytter i dag ikke har fungerende røykvarslere? Med optiske røykvarslere tilknyttet alarmstasjon har du ekstra trygghet på hytta. Med Homely vil både du og alarmstasjonen bli varslet skulle de bli utløst. Dersom det brenner, vil alarmstasjon ta kontakt med brannvesenet.

Ring hytta varm

Kom fram til oppvarmet hytte. Med smart varmestyring fra Homely kan du enkelt styre hyttas panelovner fra appen. Alt du trenger er en smart plugg tilkoblet din panelovn. Du slår den enkelt på i appen Har du gulvvarme? Benytt Elko Super Termostat for fjernstyring av temperatur.

over-skulder-pa-dame-app-665x529-2
mail_app_yd-665x529
Nøkkelfri hytte

Med Yale Doorman V2N og vår modul trenger du ikke huske nøkkelen på vei ut døra til hytta på en fredag ettermiddag. Slipp inn gjester ved behov og sjekk at døren er låst i appen.

Full oversikt med kamera ​

Med kamera kan du ha full kontroll over hva som skjer i eller utenfor hytta di. Kanskje vet du det har snødd mye og trenger å sjekke snømengder på taket? Da kan et utendørskamera montert på boden være løsningen.
*forutsetter WiFi

hytte-665x529
mann-gar-ved-peis-bevegelsessensor-665x529-2
Innbruddsalarm

Flere hytter står tomme mye av året og da er det godt å vite at hytta er tilkoblet alarmstasjon og sikret mot innbrudd. I de fleste områder har vi også vektertjenester som gjør at vi kan rykke ut om noe skulle skje. Du har selvfølgelig full oversikt i appen.