Sirene - Homely boligalarm - Smart sikkerhet. Helt enkelt.

Sirene

1. Sett sirenen i en stikkontakt
  2. La sirenen finne nettverket
  3. Bruk appen for å legge til sirenen i ditt smarte boligalarmsystem

Sirenens knapp og LED-indikator:

Knapp:

1. For å sende et overvåkelsesignal, trykk én gang
  2. For å resette (Factory Reset) sirenen, press og hold knappen i 10 sekunder
  3. For å endre volumet på indikatorpipet, press og hold i tre sekunder

LED-indikator:

• Et blink: Sikkerhetssystemet er armert
  • To blink: Sikkerhetssystemet er ikke armert
    • Sikkerhetssystemet har koblet seg til et nettverk
  • Ett blink hvert 20. minutt: Innendørssirenen har ikke koblet seg til eller mistet kontakten med nettverket
  • Kontinuerlig blinking: Sirenen er utløst

Innendørssirenen settes i stikkontakt. Den fungerer også som en repeater for andre Homelyenheter i ditt smarte boligalarmsystem. Hva en repeater er kan du lese om her.