loader
barn-lager-mat-varmesensor-665x529
Sikre dine verdier

Hvorfor Innbruddsalarm?

Med en døgnovervåket boligalarm sikrer du deg selv, familien og boligen din ved nødsituasjoner som brann og innbrudd. Funksjoner som skallsikring og overvåking i app gir deg full kontroll om du er hjemme eller borte. Funksjoner som vannalarm og SOS-alarm er også populære.

Trygghet tilgjengelig for alle

Hvem er Homely?

Homely leverer moderne boligalarm med profesjonelle tjenester på en enklere og rimeligere måte enn de tradisjonelle aktørene. Hos oss er du tilkoblet en døgnbemannet alarmstasjon hos Stanley, med vektertjenester via Securitas. Vi vil at alle skal kunne sikre hjemmet og sine kjære, derfor har vi faste lave priser som gir deg full fleksibilitet til å sikre huset ditt slik du ønsker.

Les mer
Døgnbemannet alarmstasjon med vektertjeneste

Trygghet døgnet rundt

Vår døgnbemannede, FG-godkjente alarmstasjon er alltid på. Alarmoperatørene er klare til å agere 24 timer i døgnet, hver dag, hele året. Skulle noe skje, er alarmoperatørene på med en gang. Vi har alltid noen som passer på – uansett om du er borte eller hjemme.

Sjekk din månedspris
Transparente priser - Ingen liten skrift

Ta det smarte valget

Med Homely har du alltid

√ Tilkobling til døgnbemannet, FG-godkjent alarmstasjon med vektertjeneste
√ E-Sim for backup-kommunikasjon over mobilnettet
√ Batteri-backup med varsel ved strømbrudd
√ Full oversikt via app
√ Mulighet for brann, innbrudd og vannsikring
√ Mulighet for kjøp av tilleggsprodukter uten endring i månedsprisen

Kom i gang
yale-doorman-gutt-665x529
Enklere hverdag med Yale integrasjon

Nøkkelfri hverdag

Ved bruk av vår Yale Doorman V2N modul kan du i koble din elektroniske dørlås til Homely. Tilkobling til Homely muliggjør fjernstyring av låsen, slik at du kan åpne for håndverkeren eller matkassen som leveres på døren. I tillegg kan du bruke din Yale Doorman til å deaktivere alarmen – alt via appen som følger med.

Med Homely er ditt hjem trygt

Rutiner ved utløst alarm

Skulle alarmen utløses, aksjonerer vi umiddelbart og kontakter nødetatene ved behov. Alarmstasjonen vil alltid først ringe kontaktpersonene (opptil 4 personer) som er oppført i prioritert rekkefølge for å avverge eventuelle falske alarmer eller verifisere brann/innbrudd/alarm.

skilt-700x700
Full trygghet - 199kr i mnd

Høy kvalitet til fast lav pris

Fra kun 199kr per mnd får du en komplett boligalarm – prisen er den samme uansett antall komponenter du ønsker . Vi gir deg full fleksibiliet og du kan enkelt utvide ditt anlegg uten tillegg i månedsprisen. Alt kan enkelt kontrolles i app som er inkludert. Abonnementet aktiveres først ved oppkobling.

Få tilbud
Skreddersy din alarmpakke
Les mer