loader
Sikre dine verdier

Hvorfor Innbruddsalarm?

Med en døgnovervåket boligalarm sikrer du deg selv, familien og boligen din ved nødsituasjoner som brann og innbrudd. Funksjoner som skallsikring og overvåking i app gir deg full kontroll om du er hjemme eller borte. Funksjoner som vannalarm og SOS-alarm er også populære.

barn-lager-mat-varmesensor-665x529
Trygghet tilgjengelig for alle

Hvem er Homely?

Homely leverer moderne boligalarm med profesjonelle tjenester på en enklere og rimeligere måte enn de tradisjonelle aktørene. Hos oss er du tilkoblet en døgnbemannet alarmstasjon hos Stanley, med vektertjenester via Securitas. Vi vil at alle skal kunne sikre hjemmet og sine kjære, derfor har vi faste lave priser som gir deg full fleksibilitet til å sikre huset ditt slik du ønsker.

Les mer
Døgnbemannet alarmstasjon med vektertjeneste

Trygghet døgnet rundt

Vår døgnbemannede, FG-godkjente alarmstasjon er alltid på. Alarmoperatørene er klare til å agere 24 timer i døgnet, hver dag, hele året. Skulle noe skje, er alarmoperatørene på med en gang. Vi har alltid noen som passer på – uansett om du er borte eller hjemme.

Les mer
Med Homely er ditt hjem trygt

Rutiner ved utløst alarm

Skulle alarmen utløses, aksjonerer vi umiddelbart og kontakter nødetatene ved behov. Alarmstasjonen vil alltid først ringe kontaktpersonene (opptil 4 personer) som er oppført i prioritert rekkefølge for å avverge eventuelle falske alarmer eller verifisere brann/innbrudd/alarm.

Les mer
Full trygghet til fast lav pris

Sikre hjemmet ditt mot brann og innbrudd

Grunnpakken brann og innbrudd passer for deg som ønsker en komplett boligalarm. Du kan selvfølgelig bygge på med flere komponenter etter eget behov. Abonnementsprisen er kun 199,- uansett hvor mange komponenter du har i boligalarmen din.

Kjøp her
Boligalarm gir oss trygghet

Fornøyde kunder

Vi leverer moderne alarmsystemer som er enkle å installere og en app som gir deg full oversikt over hjemmet – uansett hvor du er. Boligalarm fra Homely gir den den oversikten og tryggheten du ønsker. Se hvorfor flere kunder har valgt Homely og hva de synes om oss.

Se video
Full trygghet - 199kr i mnd

Høy kvalitet til fast lav pris

Fra kun 199kr per mnd får du en komplett boligalarm – prisen er den samme uansett antall komponenter du ønsker . Vi gir deg full fleksibiliet og du kan enkelt utvide ditt anlegg uten tillegg i månedsprisen. Alt kan enkelt kontrolles i app som er inkludert. Abonnementet aktiveres først ved oppkobling.

Les mer
Enklere hverdag med Yale integrasjon

Nøkkelfri hverdag

Ved bruk av vår Yale Doorman V2N modul kan du i koble din elektroniske dørlås til Homely. Tilkobling til Homely muliggjør fjernstyring av låsen, slik at du kan åpne for håndverkeren eller matkassen som leveres på døren. I tillegg kan du bruke din Yale Doorman til å deaktivere alarmen – alt via appen som følger med.

Les mer
Grunnpakke innbrudd

Sikker innbruddsalarm - lav pris

Grunnpakken innbrudd passer for deg som ønsker å ha en solid innbruddssikring. Her får du det meste du trenger til en god innbrudds, og kan selvfølgelig bygge på med flere komponenter etter eget behov.

Kjøp her
Trygghet til en rimelig pris

Full trygghet trenger ikke koste mye

Et abonnement hos Homely koster fra kun 199,- i måneden og da er du tilkoblet en døgnbemannet, FG-godkjent og EN-sertifisert alarmstasjon med vektertjeneste. Abonnementsprisen er den samme, uansett hvor mange komponenter du har, og aktiveres først ved oppkobling.

Les mer
Skreddersy din egen alarmpakke

Usikker på hva du trenger?

Er du usikker på hva du trenger av komponenter eller pakker? Ikke bekymre deg. Vi har satt sammen noen spørsmål som vil hjelpe deg på veien. Ta testen for å finne ut hva du trenger for å sikre hjemmet ditt.

Ta testen
Vi tar gjerne kontakt

Bli kontaktet

Ønsker du å bli kontaktet for å få tilbud eller har ytterligere spørsmål, følg gjerne linken nedenfor og fyll ut din informasjon. Du kan også nå oss på chat, kundeservice@homely.no eller ring oss på 22535300.

Bli kontaktet
Skreddersy din alarmpakke
Les mer