loader

Kom i gang

Homely boligalarm

Så trygt og enkelt som det burde være

Homely leverer moderne boligalarm med profesjonelle tjenester, på en enkel og rimelig måte. Abonnementet har en fast lav pris, du velger selv hva du vil sikre og det aktiveres først ved oppkobling av hjemmesentralen.

Usikker på hva du trenger? Ta testen og sett sammen din alarmpakke.

Ta testen
Steg 1

Velg ditt abonnement

Ønsker du å eie eller leie komponentene? Ønsker du etableringskostnad og 199kr/mnd eller 349kr/mnd uten etableringskostnad, men inkludert montering? Vil tilbyr våre kunder forskjellige abonnement så de kan selv velge det de foretrekker. Ønsker du Homely Eie? Følg steg 2 nedenfor.

Les mer om priser
Steg 2

Kjøp din startpakke

Homely har sammensatte pakker å velge mellom for etthvert behov. Følg lenken nedenfor å finn pakken du trenger, om dette skulle vært for brann, innbrudd eller begge deler. Både for hjem og hytte. Hvis det er ønskelig med flere komponenter kan dette enkelt legges til uten endring i månedsprisen.

Velg pakke
Steg 3

Last ned Homely-appen

Last ned appen på Google Play og App Store. Registrer deg ved å følge veiledningen i app. Homely-appen gir deg full oversikt over ditt alarmsystem – kontroller din boligalarm uansett hvor du er.

Les mer
Steg 4

Koble til dine enheter

Bruk appen til å koble opp enhetene dine. Ønsker du å legge til flere komponenter i ettertid? Scan QR-koden og de er lagt til på 1-2-3 – uten endring i prisen.

Abonnementet på kun 199,- i mnd aktiveres automatisk ved oppkobling.
Se hvordan
Steg 5

Plasser enhetene dine

Følg veiledning i app for montering av dine enheter.

Om ønskelig hjelper vi selvsagt til med monteringen. Trykk her for mer info.

Les mer
Steg 6

Test boligalarmen

Gjør en funksjonstest av din alarm og tilkoblingen til alarmstasjonen.
Les mer
Boligalarm slik det burde være

Fornøyde kunder

Vi leverer moderne alarmsystemer som er enkle å installere og en app som gir deg full oversikt over hjemmet – uansett hvor du er. Se hvorfor flere kunder har valgt Homely og hva de synes om oss.

Se video
Trenger du veiledning?
Finn svar på våre supportsider eller spør i vårt kontaktskjema.
Kontakt