loader
barn-lager-mat-varmesensor-665x529
Tid er avgjørende

Hvorfor brannalarm?

Ved brann er tid helt avgjørende derfor kan seriekoblede, optiske røykvarslere tilkoblet døgnbemannet alarmstasjon spare tid og redde liv. Kilden til desidert flest branner i hjemmet er komfyren. Den sto bak nesten halvparten av brannvesenets utrykninger til boliger i 2017 (SSB).

Storebrand anbefaler Homely

Ved brann er tid helt avgjørende

«Ved brann er tid helt avgjørende. Da er det helt kritisk å komme seg raskest mulig i sikkerhet. Å ha seriekoblede, optiske røykvarslere tilknyttet døgnbemannet alarmstasjon, er en «billig» forsikring for å bli varslet tidlig så du enten kan slukke brannen eller komme deg i sikkerhet» – Shazad Rafiq, Leder skadeoppgjør

jente-hjem-fra-trening-keypad-storebrand-665x529
Vårt fokus er din trygghet

Rutiner ved utløst alarm

Skulle alarmen utløses, aksjonerer vi umiddelbart og kontakter nødetatene ved behov. Alarmstasjonen vil alltid først ringe kontaktpersonene (opptil 4 personer) som er oppført i prioritert rekkefølge for å avverge eventuelle falske alarmer eller verifisere brann/innbrudd/alarm.

Les mer
Trygghet tilgjengelig for alle

Hvem er Homely?

Vi mener alle skal ha mulighet til å sikre seg mot brann, derfor lanserte vi Homely. Vi leverer seriekoblet optiske røykvarslere tilkoblet døgnbemannet alarmstasjon med vektertjenester slik at du og dine kjære er sikret. Vi har kuttet fordyrende ledd – betal kun for din sikkerhet med alarm fra Homely.

Les mer
Døgnbemannet alarmstasjon med vektertjeneste

Trygghet døgnet rundt

Vår døgnbemannede, FG-godkjente alarmstasjon er alltid på. Alarmoperatørene er klare til å agere 24 timer i døgnet, hver dag, hele året. Skulle noe skje, er alarmoperatørene på med en gang. Vi har alltid noen som passer på – uansett om du er borte eller hjemme.

Les mer
Grunnpakke brann

Trygg hjemmet ditt mot brann

Grunnpakken brann passer for deg som ønsker et trygt brannvarslingssystem, som er tilkoblet en døgnbemannet, FG-godkjent alarmstasjon. Med seriekoblede, optiske røykvarslere gir vår grunnpakke brann deg den sikkerheten du ønsker for deg og din familie. Du kan selvfølgelig bygge på med flere komponenter etter eget behov uten endring i månedsprisen.

Kjøp her
Full trygghet - fra 199kr/ mnd

Fast lav pris - alltid

Fra kun 199kr/mnd uansett antall komponenter du ønsker og har i din boligalarm. Vi gir deg full fleksibiliet og du kan enkelt utvide ditt anlegg uten tillegg i månedsprisen – uten binding. Abonnementet aktiveres først ved oppkobling.

Les mer
Din sikkerhet er vår prioritet

Fornøyde kunder

«Jeg har fått et alarmsystem som gir meg trygghet og gode smarthusløsninger i en og samme pakke. Og ikke minst, til en lavere pris enn andre tilbydere. I bunnen ligger innbrudd og brannsikring som en grunnmur av det som jeg ønsket av et boligalarmsystem.” – Rune Markussen, 62år

Se hva kunder sier
Alltid kontroll

Full oversikt i app

Appen gir deg full oversikt over din alarm. Styr alarmen, tilpass til din hverdag og få varsel når noe skjer eller når barna kommer hjem. Den både forenkler og gir våre kunder en tryggere hverdag. Ønsker du å vite hva appen inneholder eller hvordan den ser ut?

Les mer
Grunnpakke brann og innbrudd

Pakken som gir deg full trygghet

Grunnpakken brann og innbrudd passer for deg som ønsker å ha både brann og innbruddssikring. Her får du det meste du trenger til en god innbrudds- og brannsikring, og kan selvfølgelig bygge på med flere komponenter etter eget behov.

Kjøp her
Trygghet til en rimelig pris

Et av markedets rimeligste abonnement

Et abonnement hos Homely koster kun fra 199,- i måneden og da er du tilkoblet en døgnbemannet, FG-godkjent og EN-sertifisert alarmstasjon med vektertjeneste. Abonnementsprisen er den samme, uansett hvor mange komponenter du har.

Kom i gang
Skreddersy din egen alarmpakke

Usikker på hva du trenger?

Er du usikker på hva du trenger av komponenter eller pakker? Ikke bekymre deg. Vi har satt sammen noen spørsmål som vil hjelpe deg på veien. Ta testen for å finne ut hva du trenger for å sikre hjemmet ditt.

Ta testen
Vi tar gjerne kontakt

Bli kontaktet

Ønsker du å bli kontaktet for å få tilbud eller har ytterligere spørsmål, følg gjerne linken nedenfor og fyll ut din informasjon. Du kan også nå oss på chat, kundeservice@homely.no eller ring oss på 22535300.

Bli kontaktet
Skreddersy din alarmpakke
Les mer