loader

Hytte

Med Homely på hytta sikrer du din hytte og får et av markedets mest komplette Ring hytta varm abonnement til fast lav månedspris på 199,-, inklusive tilkobling til døgnbemannet alarmstasjon og landsdekkende vektertjeneste. 

 

I abonnementet inngår:

✓ Ring hytta varm
✓ Full oversikt over hytta i app
✓ Kommunikasjon med alarmstasjon via 4G mobildata (med Teliadekning)
✓ Seriekoblede røykvarslere
✓ Tilkobling til døgnbemannet, FG-godkjent alarmstasjon
✓ Landsdekkende vektertjeneste
✓ Batteribackup ved strømbrudd
✓ Enkelt å legge til flere komponenter ved behov
✓ Mulighet for varmestyring
✓ Mulighet for frostsikring
✓ Mulighet for styring av Yale Doorman V2N / L3

 

 

Ring hytta varm

På vei til hytta kan du med ett tastetrykk skru på varmen på hytta – likt Ring hytta varm. Ved å koble en smartplugg til din elektriske varmeovn, kan du enkelt skru av og på varmen fra app. Slik sikrer du at du alltid kan komme opp til en ferdig oppvarmet hytte, uten unødvendige strømkostnader.

 

Kjøp hyttepakken

Styr varmen på hytta

Med smart varmestyring fra Homely kan du enkelt styre hyttas panelovner, varmekabler i gulv eller en hel sikringskurs fra appen. Alt du trenger er en smart plugg tilkoblet din panelovn, en Elko Super Termostat tilkoblet varmekablene eller en smart rele tilkoblet i sikringsskapet. Du slår varmen enkelt på i appen.

dame-over-skulder-app-665x529-2
virtuell-termostat-2

Smart varmestyring og frostsikring

Sett på automatisk temperaturstyring på hytta. Benytt smartpluggen i kombinasjon med termostaten i røykvarsleren for å sikre en komfortabel temperatur når du er tilstede eller en minimunstemparetur på vinteren for å unngå fryste vannrør. Automatikksen settes enkelt opp i app slik at du kan styre temperaturen både når du er til stede og ikke.

Røykvarsler på hytta

Visste du at overraskende mange hytter i dag ikke har fungerende røykvarslere? Med optiske røykvarslere tilknyttet alarmstasjon har du ekstra trygghet på hytta. Med Homely vil både du og alarmstasjonen bli varslet skulle de bli utløst. Dersom det brenner, vil alarmstasjon ta kontakt med brannvesenet.

soverom_lyse_vegger
mail_app_yd-665x529

Nøkkelfri hytte

Med Yale Doorman V2N / L3 og vår modul trenger du ikke huske nøkkelen på vei ut døra til hytta på en fredag ettermiddag. Slipp inn gjester ved behov og sjekk at døren er låst i appen. Slå av alarmen ved opplåsning av døren og ha full oversikt over døren via appen.

Full oversikt med kamera ​

Med kamera kan du ha full kontroll over hva som skjer i eller utenfor hytta di. Kanskje vet du det har snødd mye og trenger å sjekke snømengder på taket? Da kan et utendørskamera montert på boden være løsningen.
*forutsetter WiFi

Ring hytta varm
mann-gar-ved-peis-bevegelsessensor-665x529-2

Innbruddsalarm

Flere hytter står tomme mye av året og da er det godt å vite at hytta er tilkoblet alarmstasjon og sikret mot innbrudd. I de fleste områder har vi også vektertjenester som gjør at vi kan rykke ut om noe skulle skje. Du har selvfølgelig full oversikt i appen.

Vannlekkasje

Dersom det blir for kaldt er det alltid en risiko for at vannrør fryser. Dette kan føre til vannskader når rørene tiner igjen. Benytter du en vannlekkasjesensor vil du bli varslet umiddelbart – dette gir deg mulighet til å begrense skadeomfanget betraktelig.

 

homely12-1

Kom i gang med Ring hytta varm nå

Pakken inneholder:

1 x Hjemmesentral

2 x Optiske røykvarslere

1 x Vannlekkasjesensor

1 x Smartplugg

Kjøp pakken