Om oss - Homely boligalarm - Smart sikkerhet. Helt enkelt.
loader

Om oss

Homely tilbyr boligalarm tilkoblet en FG-godkjent alarmstasjon for folk flest

Å sikre husstanden med brann- og innbruddsalarm med kobling til alarmstasjon skal ikke være forbeholdt folk med høy inntekt. Nå tilbyr Homely boligalarm med dramatisk lavere priser enn det som har vært vanlig tidligere. Homely er en ny leverandør som leverer smart boligsikkerhet på rimelig måte.

Det hjelper lite om røykvarsleren piper eller innbruddsalarmen går om ingen hører det. Med Homely er alarmen koblet opp til alarmstasjon som gir deg beskjed på telefonen. De vil også ringe deg og dine kontaktpersoner for å varsle. Flere tilbyr dette i markedet i dag, men til en mye høyere pris.

Enhetene fra Homely er så enkle å montere at kunden gjør det selv. Disse kobles opp mot en smarthus-gateway og Homely-appen på din telefon for fjernstyring og overvåking. Flere tjenester og enheter kan kobles til etter hvert.

Alarmsentralen er sertifisert etter Europastandard og betjenes av Homelys partner Safe4. Den er bemannet 24 timer i døgnet, året rundt.

En Homely Startpakke med brann- og innbruddsalarm er tilgjengelig i butikk og på nett hos Elektroimportøren.

 

Fakta om Homely:

  • En fullverdig boligalarm med smarthusfunksjoner
  • Fast abonnementspris: 99,- per måned.
  • Mulighet for vektertjeneste for 60,- mer i måneden.
  • Flere funksjoner og produkter vil legges til etter hvert.

Leveres i samarbeid med Safe4, Telia og Elektroimportøren

 

Homely er deleid av Schibsted, et av Nordens største mediekonsern med over 5000 ansatte i Norge, Sverige og Finland. I Norge eier Schibsted blant annet selskapene FINN.no, Aftenposten, VG, E24/Dine Penger, Let’s Deal og mittanbud.no.