loader

Om oss

Trygghet til folket på en smart måte

Homely leverer moderne boligalarm med profesjonelle tjenester på en enklere og rimeligere måte enn de tradisjonelle aktørene i markedet.

Ved hjelp av relevant teknologi og en transparent prismodell redefinerer vi opplevelsen av trygghet for folk flest. Gjennom nyttige produkter for hverdagen skaper vi en enklere dialog mellom deg og hjemmet ditt. Ett gjennomtenkt og annerledes alarmsystem.
Homely. Boligalarm, så trygt og enkelt som det burde være.

 

Vårt kundeløfte

Trygghet
Å skape trygghet for kundene våre er kjernen i alt vi gjør. Kunder skal vite at hjemmene deres blir tryggere med Homely, men de skal også føle seg trygge på oss som leverandør.

Transparent
Hos oss er det ingen skjulte kostnader og både kunder og partnere skal være trygg på hva vi leverer.

Rettferdig
Homely vil behandle alle sine kunder og partnere på en rettferdig måte. Dette gjelder alt fra verdiforslag til priser og kontrakter. Homely vil også jobbe for at det å sikre hjemmet sitt ikke lenger skal være forbeholdt «de rike», men noe alle kan ha råd til.

Lettbeint
Homely vil være en rask og agil aktør som bidrar til enkle løsninger i en kategori med store og tunge aktører med tradisjonelle løsninger.  Homely vil forenkle boligalarm og gjøre både anskaffelsesprosessen og bruken smidig og engasjerende. Homely vil være tilgjengelig, og raskt fikse problemer om noe skulle oppstå. Vi er stolte av å bli kåret som vinner av best på kunderservice i 2020 innenfor kategori boligalarm.

Gjennomtenkt
Homely vil streve for å være gjennomtenkte i alt vi gjør. Vi vil alltid ha et sterkt kundefokus som sikrer at kundene får det de trenger, og ikke noe mer. Vi fjerner alle unødvendige ledd for å gjøre det så rimelig som mulig for kunden, uten at det går på bekostning av kvalitet.

Smart
Homely tenker smart – både i form av smarte løsninger som gir samme gode kvalitet for en lavere pris, men også med tanke på fremtiden. Homely evner å tenke utenfor klassisk boligalarm og ser hjemmet i et større perspektiv, hvor smarte funksjoner blir en større del av hverdagen i tiden som kommer.

Bak Homely står et dedikert team med lang erfaring og som elsker utfordrerrollen i et marked som i alt for mange år har vært kontrollert av to dominerende aktører med tradisjonelle løsninger.

Homely eies av langsiktige og seriøse eiere;

  • Gasellefarmen (eies av gründer Nadir Nalbant)
  • Rasmussengruppen (er deleier i blant annet ICE, Kolonial).
  • Schibsted, ( eier blant annet VG, FINN, Aftenposten, Bergens Tidende, e24)
  • NWT Media (er ett av Sveriges ledende mediehus, samt deleier i Polaris Media i Norge)
  • Skagenfond gründerne (Kristoffer Stensrud og Åge Westbø)

Homely AS er registrert med organsiasjonsnummer 820 227 492.