loader

Ledige stillinger

Ønsker du å være med å utvikle Homely sin suksess?

Vi i Homely søker nå flere flinke medarbeidere som vil være sentrale i Homleys utvikling. Hos oss får du være tett på beslutningene og en del av et engasjert team!

Se våre ledige stillinger under.

Vi gleder oss til å høre fra deg.

 

E-commerce manager

Vi søker en kommersiell, analytisk og datadreven person som vil være med å bygge den neste store merkevaren. Vår nye E-commerce manager vil ha en sentral rolle i utviklingen av både selskapet, strategien, kundereisen og videreutvikling av merkevaren. Du vil ha ansvaret for den digitale kundeopplevelsen og skape vekst i våre digitale flater.

Se stillingsannonsen her. 

 

Salgskonsulent

Vi søker et dyktig salgshode som vil ha en sentral rolle i utviklingen av vår kundeserviceavdeling og Homely sin merkevarebygging i markedet. Du motiveres av resultater og har gjerne noen år bak deg som selger. Hos oss leder du an og følger opp kunder som har henvendt seg til oss. Du tåler mye ansvar og får muligheten til å utvikle deg i stillingen.

Se stillingsannonsen her. 

 

Kundeservicemedarbeidere (to stillinger)

Vi er i sterk vekst og trenger flere medarbeidere som vil være med oss på reisen. Hos oss vil du ha en sentral rolle i utviklingen av vår kundeservicetjeneste ovenfor våre kunder og Homely sin merkevarebygging i markedet. I år vant vi kundeserviceprisen på første forsøk og har dermed satt benchmark for veien videre!

Se stillingsannonsen her. 

 

Teknisk supportmedarbeider

Vi ser etter en ressurs som kan utføre teknisk support overfor avd. Kundeservice, teknisk support på våre løsninger, teknisk kontakt overfor våre samarbeidspartnere og montere utstyr hos våre kunder. Vi ser etter deg som har et teknisk hode, er entusiastisk og ønsker å skape den beste kundeopplevelsen.

Se stillingsannonsen her.