loader

Ledige stillinger

Ønsker du å være med å utvikle Homely sin suksess?

Vi i Homely søker nå flere flinke medarbeidere som vil være sentrale i Homleys utvikling. Hos oss får du være tett på beslutningene og en del av et engasjert team!

Se våre ledige stillinger under.

Vi gleder oss til å høre fra deg.

 

Digital Markedfører

Ønsker du å jobbe bredt med digital markedsføring og merkevareutvikling? Vil du bidra til en ambisiøs digital satsing i et selskap som utfordrer det eksisterende boligalarmmarkedet? Vi ser etter deg som er «sulten» og resultatdrevet, som har erfaring med digital markedsføring og kompetansen til å finne de mest effektive tiltakene for å nå ut til mange potensielle kunder.

Se stillingsannonsen her.

 

Supportmedarbeidere

Vi søker etter sultne kandidater som kan bidra til en super kundeopplevelse, og som ønsker å være med på en reise i et selskap i vekst. Vi ønsker en positiv og engasjert person som vet hvordan man skaper gode kundeopplevelser, og strekker seg langt for å få fornøyde kunder. Du tar også ansvar for din egen hverdag og er samtidig ivrig etter å ta del i utviklingen av selskapet og bistå hvor det trengs.

Se stillingsannonsen her. 

 

Teknisk supportmedarbeider

Vi ser etter en ressurs som kan utføre teknisk support overfor avd. Kundeservice, teknisk support på våre løsninger, teknisk kontakt overfor våre samarbeidspartnere og montere utstyr hos våre kunder. Vi ser etter deg som har et teknisk hode, er entusiastisk og ønsker å skape den beste kundeopplevelsen.

Se stillingsannonsen her.