loader

Ledige stillinger

Ønsker du å være med å utvikle Homely sin suksess?

Vi i Homely søker nå flere flinke medarbeidere som vil være sentrale i Homleys utvikling. Hos oss får du være tett på beslutningene og en del av et engasjert team!

Se våre ledige stillinger under.

Vi gleder oss til å høre fra deg.

 

Head Of Marketing

Ønsker du å jobbe bredt med digital markedsføring og merkevareutvikling? Vil du bidra til en ambisiøs digital satsing i et selskap som utfordrer det eksisterende boligalarmmarkedet? Vi ser etter deg som er «sulten» og resultatdrevet, som har erfaring med digital markedsføring og kompetansen til å finne de mest effektive tiltakene for å nå ut til mange potensielle kunder.

Se stillingsannonsen her.

 

Head Of Sales

Nå ser vi etter vår første Head of Sales! Hos oss vil du ha en sentral rolle i utviklingen av vår salgsavdeling og være ansvarlig for alt som rører seg på salg. Vi tror du må bruke første tiden din i Homely på å etablere beste praksis og gå foran som et godt eksempel før du kan ansatte flere dyktige selgere basert på at du har lyktes med arbeidet!

Se stillingsannonsen her. 

 

Teknisk supportmedarbeider

Vi ser etter en ressurs som kan utføre teknisk support overfor avd. Kundeservice, teknisk support på våre løsninger, teknisk kontakt overfor våre samarbeidspartnere og montere utstyr hos våre kunder. Vi ser etter deg som har et teknisk hode, er entusiastisk og ønsker å skape den beste kundeopplevelsen.

Se stillingsannonsen her.