loader

Ledige stillinger

Ønsker du å være med å utvikle Homely sin suksess?

Vi i Homely søker nå flere flinke medarbeidere som vil være sentrale i Homleys utvikling. Hos oss får du være tett på beslutningene og en del av et engasjert team!

Se våre ledige stillinger under.

Vi gleder oss til å høre fra deg.

 

Salgskonsulent

Kundene strømmer til og vi trenger flere selgere for å ta unna alle leadene som kommer inn. Din rolle vil være oppfølging av varme leads og hjelpe kunden med å sette sammen sin boligalarm. Vi ser etter deg som vil slå våre salgsrekorder og som vil bidra til sterk vekst i tiden framover.

Se stillingsannonsen her.

 

Kundeservicemedarbeider

Vi er i sterk vekst og trenger flere ansatte som vil bidra til at vi lykkes fremover. Hos oss vil du ha en sentral rolle i videreutviklingen av vår kundeserviceavdeling og Homely sin merkevarebygging i markedet. Vi søker deg som er entusiastisk og som ønsker å være med på en spennende reise i oppbyggingen av vår kundeservice- og supportavdeling i Homely.

Se stillingsannonsen her.

 

Head Of Marketing

Ønsker du å jobbe bredt med digital markedsføring og merkevareutvikling? Vil du bidra til en ambisiøs digital satsing i et selskap som utfordrer det eksisterende boligalarmmarkedet? Vi ser etter deg som er «sulten» og resultatdrevet, som har erfaring med digital markedsføring og kompetansen til å finne de mest effektive tiltakene for å nå ut til mange potensielle kunder.

Se stillingsannonsen her.