loader

Ledige stillinger

Ønsker du å være med å utvikle Homely sin suksess?

Vi i Homely søker nå flere flinke medarbeidere som vil være sentrale i Homleys utvikling. Hos oss får du være tett på beslutningene og en del av et engasjert team!

Se våre ledige stillinger under.

Vi gleder oss til å høre fra deg.

 

Kundekonsulent 

Kundene strømmer til og vi trenger flere selgere for å ta unna alle leadene som kommer inn. Din rolle vil være oppfølging av varme leads og hjelpe kunden med å sette sammen sin boligalarm. Vi ser etter deg som vil slå våre salgsrekorder og som vil bidra til sterk vekst i tiden framover. Stillingen byr på høy provisjon, varme leads og fleksibel arbeidstid!

Se stillingsannonsen her.

 

Head of Support and Operations

Vi søker en operativ og hands-on Head of Support and Operations som vil bli med å videreutvikle Homely. Nå har vi behov for å ytterligere profesjonalisere og videreutvikle måten vi utøver support til våre kunder. Du vil ha en sentral rolle i selskapet og du bør ha et driv for å drive kontinuerlig forbedring slik at Homely fortsetter å være «best in class».

Se stillingsannonsen her.

 

Kundeservicemedarbeider

Vi er i sterk vekst og trenger flere ansatte som vil bidra til at vi lykkes fremover. Hos oss vil du ha en sentral rolle i videreutviklingen av vår kundeserviceavdeling og Homely sin merkevarebygging i markedet. Vi søker deg som er entusiastisk og som ønsker å være med på en spennende reise i oppbyggingen av vår kundeservice- og supportavdeling i Homely.

Se stillingsannonsen her.