loader
Konsept

Et abonnement, en pris

Et abonnement hos Homely koser kun 199,- i måneden og da er du koblet til døgnbemannet FG-godkjent og EN-sertifisert alarmstasjon, med vektertjeneste. Vekterutrykning er inkludert i abonnementet. Ved misbruk forbeholder Homely seg retten til å fakturere for vekterutrykningen. Vektertjeneste leveres i store deler av Norge, ta kontakt med kundeservice for å bekrefte at det leveres i ditt område.

 

Tilkoblingen til alarmstasjon gir kundene ekstra trygghet ved brann, innbrudd eller vannlekkasje. Operatører på alarmstasjonen tar kontakt med deg bare sekunder etter at hendelsen har oppstått. Det vil si at du får beskjed om hendelser selv om du ikke ser varselet på telefonen. Hvis det er falsk alarm får du også avverget en eventuell utrykning.

I motsetning til mange av Homelys konkurrenter er det satt en fast, lav månedspris på abonnementet. Kunden betaler den samme prisen, uansett om kunden har 1 eller 100 enheter i anlegget sitt. I tillegg er det ingen bindingstid og kun en måneds oppsigelsestid. Hos Homely eier kunden alle enhetene sine og betaling for utstyret er en engangskostnad og trenger derfor ikke levere det tilbake hvis abonnementet blir sagt opp. I tillegg er installasjonen gratis fordi du gjør det selv.