loader
skilt-klistermerke-startpakken-665x529
Hvorfor ha boligalarm?

Boligalarm gir trygghet

Homely leverer moderne boligalarm med profesjonelle tjenester på en enklere og rimeligere måte enn de tradisjonelle aktørene i markedet. Vår visjon er at alle skal ha tilgang til en moderne boligalarm som gir full trygghet, til en fast lav månedspris. Vi mener at sikkerhet gjennom boligalarm ikke trenger å være kostbart.

Steg 1 - Kom i gang

Kom i gang

Abonnementet hos Homely aktiveres først når Hjemmesentralen kobles opp – dette gjør det enklere for våre kunder å komme i gang med Homely. Vi tilbyr en fleksibel løsning for at flere skal kunne ta det smarte valget – betal kun 199,- per mnd for full trygghet.

Les mer
Steg 2 - Velg pakke

Velg din pakke

Vi har satt sammen flere pakker som dekker de fleste hjem. Hvis det skulle være behov for flere tjenester i ettertid kan dette enkelt legges til boligalarmen. Pris på abonnementet vil være det samme uansett hvor mange komponenter du legger til i din boligalarm.

Velg pakke
Steg 3 - Montering

Monter boligalarmen

Homely leverer boligalarm som monteres selv – dette gjør at vi kan levere vår faste lave månedspris. I pakken kommer det med installasjonsguider, samt at det er steg-for-steg veiledning i app. Vår kundeservice er selvsagt tilgjengelige hvis det skulle være ønskelig. Alarmen monteres på 1-2-3 ved at komponentene scannes med QR-kode via app og plasseres på ønsket plassering.

Les mer
familie-utenfor-huset665x529-2
Steg 4 - Full oversikt i app

Opplev følelsen av trygghet

Etter at boligalarmen er montert har du full oversikt i appen, og alarmen kan styres uansett hvor du befinner deg. Inkludert i vårt abonnement er døgnåpen, FG-godkjent alarmstasjon tilkoblet vektertjeneste. Noen er alltid på vakt – vi passer på hjemmet ditt døgnet rundt.

Kom i gang i dag

Grunnpakke brann og innbrudd

Grunnpakke brann og innbrudd er designet til å gi både hjem og familier full trygghet – mot både brann og innbrudd. En følelse av sikkerhet for seg selv og sin familie er en uvurdelig følelse – og vi ønsker å tilby denne følelse til en stabil lav pris, uten små skrift. Rask levering, enkel montering.

Kjøp nå
Hør fra kunder som valgte Homely

Fornøyde kunder

Vi leverer moderne alarmsystemer som er enkle å installere og en app som gir deg full oversikt over hjemmet – uansett hvor du er. Se hvorfor flere kunder har valgt Homely og hva de synes om oss.

Se mer