loader
Nyhet

Stor boligalarm-guide

Med ett enkelt grep kan du spare over 100.000 kroner på 20 år.

 

I artikkelen til nettavisen kan du lese en stor boligalarm-gudie. Sigurd Øfsti skriver blant annet følgende om utfordreren Homely:

Går i strupen på de store

Synes du det er tryggest å være tilkoblet en vaktsentral, finnes det også mellomløsninger. Et selskap som har gått i strupen på de store etablerte alarmselskapene, er Homely. De startet opp for snart to år siden og har fått med både Storebrand og Elkjøp i et samarbeid. I tillegg har mediekonsernet Schibsted gått inn på eiersiden.

– Boligalarmmarkedet har lenge vært dominert av gammeldagse, tradisjonelle aktører, som leverer tjenester til stadig høyere priser på grunn av mangel på konkurranse, mener Homely-gründer Nadir Nalbant.

I fjor sommer ble Verisure og Sector Alarm ilagt gigantbøter for ulovlig prissamarbeid. Selskapene benekter anklagen.

Med et Homely-system kjøper man og installerer alarmsystemet selv. For en startpakke med standardkomponenter koster det rundt 3.000 kroner. Deretter betaler man 199 kroner i måneden for å være tilknyttet en alarmsentral, uavhengig av antall komponenter.

– Vi er i stand til å gjøre det vesentlig billigere enn de to store fordi vi benytter moderne løsning og fjerner fordyrende mellomledd som dørselgere og montører. Samtidig er sikkerheten ivaretatt, sier Nalbant og legger til at alarmen er tilkoblet en FG-godkjent alarmstasjon – akkurat som de store og kjente selskapene.

Hele artikkelen kan leses på nettavisen.no.