loader

Homely Boligalarm tilbyr egen pakke til deg som er Storebrandkunde

Det skal lønne seg å være Storebrand-kunde. Med alarm fra Homely kan du få inntil 15 %  skadeforebyggende rabatt på Storebrands standard hus- og innboforsikring + 10 % nettrabatt ved kjøp av ny forsikring! Storebrand pakkene inneholder alltid det du trenger for å sikre ditt hjem mot brann og innbrudd. Som Storebrandkunde får du 15% rabatt på Homelys mest populære pakker, Brannpakke og Huspakke. Velg hvilken pakke som passer deg best. Begge pakkene er egnet både til hjem, fritidsbolig og hytte:

 

Ønsker du også umiddelbar varsling ved vannlekkasje, er vannlekkasjesensoren et populært tilleggsprodukt å kjøpe. Om man kobler en vannlekkasjesensor til boligalarmen vil både du og alarmstasjonen varsles umiddelbart dersom sensoren detekterer en vannlekkasje. Sensoren plasseres enkelt på utsatt område. Vannlekkasjesensoren kan kjøpes i tillegg til pakke over og finnes HER.

 

father-with-his-kids
Storebrand anbefaler boligalarm fra Homely

Skadeforebygging er bra for miljøet

Ved å forebygge skader på hus og hjem bidrar du til en mer bærekraftig verden, fordi du krever mindre av jordas ressurser. Det er både bra for miljøet, og bra for lommeboka. Storebrand belønner bærekraftige tiltak og derfor får du rabatt på hus- og innboforsikring dersom boligen har tilknyttet en brann- eller innbruddsalarm fra Homely.

349 kr i 3 år (Deretter kun 199 kr/mnd)

Brannpakke Storebrand

1 x Hjemmesentral
3 x Optisk røykvarsler
1 x Smart sirene

Kjøp her
399 kr i 3 år (Deretter kun 199 kr/mnd)

Huspakke Storebrand

1 x Hjemmesentral
2 x Optisk røykvarsler
2 x Magnetkontakt
2 x Bevegelsessensor
1 x Smart sirene
1 x Betjeningspanel

Kjøp her
Homely + Storebrand

Boligalarm + Husforsikring

Med pakken fra Homely kan du få inntil
15 %  skadeforebyggende rabatt på Storebrands standard hus- og innboforsikring + 10 % nettrabatt ved kjøp av ny forsikring!

Klikk og kjøp direkte på Storebrand.no eller kontakt Storebrand på tlf: 915 08 880.

Kjøp Husforsikring
Skilt for merking av bolig med innbruddsalarm fra Homely
Storebrand + Homely

Ta vare på det som er viktigst for deg

Brann og vannskader er kostbart og ubehagelig. Sammen med Storebrand ønsker vi å øke andelen boliger som har innbruddsalarm, røykvarslere og vannsensorer tilkoblet alarmstasjon. Installasjon av sensorer som detekterer vannlekkasje samtidig som alarmstasjon blir varslet er skadeforebyggende tiltak som reduserer påvirkningen av miljøet, øker følelsen av trygghet og reduserer de økonomiske kostnadene.

Døgnbemannet alarmstasjon med vektertjeneste

Tilkoblet døgnbemannet alarmstasjon for 24/7 sikkerhet

Hos Homely er du tilkoblet døgnbemannet, FG-godkjent alarmstasjon som alltid er på. Alarmoperatørene er klare til å agere 24 timer i døgnet, hver dag, hele året. Skulle noe skje, er alarmoperatørene på med en gang. Vi har alltid noen som passer på – uansett om du er borte eller hjemme.

dame-over-skulder-app-665x529