loader

Alarmstasjon

Slapp av, Homely er på.

Vår døgnbemannede, FG-godkjente alarmstasjon er alltid på. Alarmoperatørene er klare til å agere 24 timer i døgnet, hver dag, hele året. Skulle noe skje, er alarmoperatørene på med en gang.

Våre alarmopperatører er godt trente til å håndtere en hver situasjon som skulle oppstå. Alarmstasjonen som vi benytter er tilknyttet en av Norges ledende sikkerhetsselskaper, Stanley security. Vektertjenesten leveres av Securitas, som er en av de to største vaktselskapene i Norge. – I tillegg har vi avtale med mange, små lokale vaktselskap, som blir benyttet der det gir raskere responstid.

Dette betyr det for deg å være tilkoblet en alarmstasjon:

  • Brann kan oppdages med en gang, uavhengig av om noen er hjemme.
  • Alarmstasjonen vil ringe kontaktpersoner når en alarm utløses.
  • Ved brann varsles brannvesenet.
  • Oppnås ikke kontakt med kontaktpersoner vil en vekter rykke ut.
  • Har det vært innbrudd i din bolig og et vindu er blitt knust, sørger en vekter for å sette inn et nytt vindu for å sikre boligen dersom du er bortreist.

Alarmstasjonen er alltid på, og det er alarmen din også. Hjemmesentralen er selve hjertet i hele alarmanlegget. Det er denne enheten som kobler alle sensorene sammen og som gir varsel til deg på mobil og alarmstasjonen. For å sikre at Hjemmesentralen alltid er på har den innebygd både batteribackup og et aktivt e-sim (kommuniserer over mobildata). Dette sikrer at Hjemmesentralen kan gi alarm selv om internettdekningen er nede eller strømmen går. I tillegg er også røykvarslerne alltid på, selv om innbruddsalarmen ikke er aktivert.

Vi bryr oss om din sikkerhet.