loader

Alarmstasjon

Slapp av, Homely er på.

Vår døgnbemannede, FG-godkjente alarmstasjon er alltid på. Alarmoperatørene er klare til å agere 24 timer i døgnet, hver dag, hele året. Skulle noe skje, er alarmoperatørene på med en gang.

Våre alarmopperatører er godt trente til å håndtere en hver situasjon som skulle oppstå. Vektertjenesten leveres av Securitas, som er en av de to største vaktselskapene i Norge. – I tillegg har vi avtale med mange, små lokale vaktselskap, som blir benyttet der det gir raskere responstid.

Dette betyr det for deg å være tilkoblet en alarmstasjon:

  • Brann kan oppdages med en gang, uavhengig av om noen er hjemme.
  • Alarmstasjonen vil ringe kontaktpersoner når en alarm utløses.
  • Ved brann varsles brannvesenet.
  • Oppnås ikke kontakt med kontaktpersoner vil en vekter rykke ut.
  • Har det vært innbrudd i din bolig og et vindu er blitt knust, sørger en vekter for å sette inn et nytt vindu for å sikre boligen dersom du er bortreist.

Alarmstasjonen er alltid på, og det er alarmen din også. Hjemmesentralen er selve hjertet i hele alarmanlegget. Det er denne enheten som kobler alle sensorene sammen og som gir varsel til deg på mobil og alarmstasjonen. For å sikre at Hjemmesentralen alltid er på har den innebygd både batteribackup og et aktivt e-sim (kommuniserer over mobildata). Dette sikrer at Hjemmesentralen kan gi alarm selv om internettdekningen er nede eller strømmen går. I tillegg er også røykvarslerne alltid på, selv om innbruddsalarmen ikke er aktivert.

Vi bryr oss om din sikkerhet.