Vilkår rentefri delbetaling

Vilkår for benyttelse av rentefri delbetaling ved kjøp av pakker fra Homely 

Med rentefri delbetaling fra Homely er totalprisen lik og du betaler ingen renter eller gebyrer.  

 

Generelt

Disse vilkårene for kjøp av pakker på delbetaling gjelder i tillegg til generelle avtalevilkår for Homely AS. Kun personer som er juridisk ansvarlig for aktive abonnement hos Homely AS kan kjøpe pakker på delbetaling. Kunder som ønsker delbetaling vil bli kredittsjekket. Det er kun kunder som oppfyller kreditkriteriene som vil kunne benytte seg av tilbudet om rentefri delbetaling. Det tillates kun 1 rentefri delbetaling pr. kunde. Eierskap av varene overføres til kunde ved akseptert avtale om delbetaling. Delbetaling kan kun benyttes av privatpersoner og du må være over 18 årMinimumsbeløpet for kjøp med Delbetaling er kr. 2.500,- pr ordre og maksbeløpet er kr. 15.000,-.  

 

Priser

Prisen på pakker på delbetaling følger gjeldende priser ved kontantkjøp. Det beregnes ikke renter eller andre gebyrer i forbindelse med pakker på delbetaling. Priser oppgis alltid inkl. mva. 

 

Betaling

Delbetalingsprisen nedbetales med like store månedlige terminbeløp i 36 måneder til den er betalt i sin helhet. Kunder som velger denne betalingsløsningen aksepterer med dette at det kravet om delbetaling sendes på egen faktura fra Factoring Finans AS som er Homely sin finansieringspartner og har overdratt kravet. 

 

Endringer

Ved oppsigelse, flytting, samlivsbrudd eller annet opphør av kundens abonnement i nedbetalingsperioden (36 måneder) er kunden allikevel forpliktet til å betale utestående beløp for alarmanlegget/produktene i til Factoring Finans AS enten i sin helhet, eller fortsette delbetalingen til utestående er fullt nedbetalt etter 36 måneder. 

 

Merbetaling

Kunden kan når som helst innfri utestående beløp i sin helhet. Kunden skal da betale restbeløpet oppgitt på faktura og benytte samme KID og Bankkonto til Homely sin finansieringspartner Factoring Finans AS

 

 

Ofte stilte spørsmål 

Hvordan får jeg tilgang til rentefri delbetaling? 

 

Du kan benytte deg av rentefri delbetaling ved kjøp i nettbutikken eller ved å få tilbud på boligalarm fra salgsavdelingen.

 

Er det skjulte gebyrer eller rentekostnader? 

 

Nei, det er ingen renter eller gebyrer og totalprisen er lik som ved kontantkjøp.

 

Når får jeg første faktura? 

 

Du vil motta første faktura i starten av påfølgende måned etter at bestilling gjennomføres.

 

Inkluderer terminbeløpet Homely abonnementet?

  

Nei, abonnementet på 199 kr kommer i tillegg til det månedlige terminbeløpet.