loader
skilt-klistermerke-startpakken-665x529
Din trygghet er vår prioritet

Hvorfor velge boligalarm fra Homely?

Homely leverer moderne boligalarm med profesjonelle tjenester på en enklere og rimeligere måte enn de tradisjonelle aktørene i markedet. Hos oss er du tilkoblet en døgnbemannet alarmstasjon hos Stanley, med vektertjenester via Nokas. Vi vil at alle skal ha råd til å sikre hjemmet og sine kjære, derfor har vi faste lave priser som gir deg full fleksibilitet til å sikre huset ditt slik du ønsker.

Boligalarm - så trygt og enkelt som det burde være

Vårt kundeløfte

  • Trygghet – Kundens trygghet er kjernen i alt vi gjør
  • Transparent – ingen skulte kostnader eller liten skrift
  • Rettferdig – Boligalarm skal være tilgjengelig for alle
  • Lettbeint – Rask og agil aktør med smarte løsninger
  • Gjennomtenkt – Rimelig for kunden med høy kvalitet
  • Smart – God kvalitet, i dag og i fremtiden
jente-hjem-fra-trening-keypad-anb-storebrand-665x529
Boligalarm slik det burde være

Fornøyde kunder

Vi leverer moderne alarmsystemer som er enkle å installere og en app som gir deg full oversikt over hjemmet – uansett hvor du er. Boligalarm fra Homely gir den den oversikten og tryggheten du ønsker. Se hvorfor flere kunder har valgt Homely og hva de synes om oss.

Se mer
Fast lav månedspris

Flere komponenter - ingen prisendring

Vi ønsker at våre kunder skal kunne legge til de komponentene de selv ønsker i sin boligalarm for å oppnå full trygghet for seg selv og sine kjære. Derfor kan våre kunder utvide sin boligalarm når de selv ønsker, uten endring i månedsprisen.

Jeg ønsker Homely
Døgnbemannet alarmstasjon med vektertjeneste

Trygghet døgnet rundt

Vår døgnbemannede, FG-godkjente alarmstasjon er alltid på. Alarmoperatørene er klare til å agere 24 timer i døgnet, hver dag, hele året. Skulle noe skje, er alarmoperatørene på med en gang. Vi har alltid noen som passer på – uansett om du er borte eller hjemme.

Les mer
Vekteren retter opp eventuelle skader

Verdien av vektertjeneste

Vektere er ofte på veien og klar til å rykke ut dersom en alarm går. Vekteren vil undersøke boligen om det har vært en reell eller falsk alarm. Dersom det har skjedd noe, vil vekteren informere eieren og se til at eventuelle skader rettes opp i slik at boligen igjen er sikret. Ved å ha vektertjeneste kan du reise på ferie med en følelse av trygghet og lave skuldre.

Les mer
Et dypdykk i Homely-produkter

Våre produkter

Som Homely-kunde vil du ta i bruk de nyeste og mest moderne produktene fra Develco som er verdensledende produsent av komponenter som sikrer hjem og familier. Med sitt elegante Danske design, nyeste teknologi og ledende erfaring gir våre produkter deg den tryggheten du ønsker for ditt hjem og din familie, til en fast lav pris.

Se våre produkter
Trygghet trenger ikke koste å skjorta

Høy kvalitet til fast lav pris

Homely har en visjon om å gi det norske folk den sikkerheten de ønsker – til en fast lav pris. Vi mener at alle skal ha tilgang til boligalarm og sørge for at familien er i trygge hender. Vi har kuttet dyre ledd og kan derfor levere boligalarm tilkoblet FG-godkjent, døgnbemannet alarm med vektertjeneste til kun 199,- per mnd. Abonnementet aktiveres først ved oppkobling.

Les mer
Full trygghet - stabil lav pris

Grunnpakke brann og innbrudd

Grunnpakke brann og innbrudd er designet til å gi både hjem og familier full trygghet. En følelse av sikkerhet for seg selv og sin familie er en uvurdelig følelse – og vi ønsker å tilby denne følelse til en stabil lav pris uten liten skrift.

Kjøp nå
Enklere hver - for hele familien

Yale forenkler hverdagen

Homely er kompatibel med flere smarthus-komponenter, deriblant Yale Doorman som er blitt veldig populær blant familier om i Norge. Yale gir deg full oversikt over inngangsdøren via Homely-appen, samt at du kan låse/åpne døren, lage tidsbegrensede koder for besøkende, slippe inn håndverkeren eller holde oversikt på når barna kommer hjem.

Les mer
Ved brann er tid helt avgjørende

Grunnpakke brann

Grunnpakke brann er designet til med våre seriekoblede, optiske røykvarslere som gir deg en forvarsel ved en eventuell brann eller røykutvikling. Ved brann er tid helt avgjørende og grunnpakke brann gir deg og familien den tryggheten dere ønsker.

Kjøp nå
Skreddersy din alarmpakke

Usikker på hva du trenger?

Ved anskaffelse av boligalarm kan det være forvirrende å vite hva man trenger for å sikre hjemmet. Vi har satt sammen noen korte spørsmål som hjelper deg med å kartlegge hvilke pakker eller komponenter du bør ha, og hvorfor.

Ta testen
Vi bistår gjerne

Bli kontaktet

Ønsker du å bli kontaktet for å få tilbud eller har ytterligere spørsmål, følg gjerne linken nedenfor og fyll ut din informasjon. Du kan også nå oss på chat, kundeservice@homely.no eller ring oss på 22535300.

Bli kontaktet