loader
Din trygghet er vår prioritet

Hvorfor velge boligalarm fra Homely?

Homely leverer moderne boligalarm med profesjonelle tjenester på en enklere og rimeligere måte enn de tradisjonelle aktørene i markedet. Hos oss er du tilkoblet en døgnbemannet alarmstasjon, med vektertjenester via Securitas. Vi vil at alle skal ha råd til å sikre hjemmet og sine kjære, derfor har vi faste lave priser som gir deg full fleksibilitet til å sikre huset ditt slik du ønsker.

Kom i gang
Boligalarm - så trygt og enkelt som det burde være

Vårt kundeløfte

Trygghet – Kundens trygghet er kjernen i alt vi gjør
✓ Transparent – ingen skulte kostnader eller liten skrift
✓ Rettferdig – Boligalarm skal være tilgjengelig for alle
✓ Lettbeint – Rask og agil aktør med smarte løsninger
✓ Gjennomtenkt – Rimelig for kunden med høy kvalitet
✓ Smart – God kvalitet, i dag og i fremtiden

dame-over-skulder-app-665x529-2
vinner-kundeserviceprisen-665x529
Boligalarm slik det burde være

Fornøyde kunder

Vi leverer moderne alarmsystemer som er enkle å installere og en app som gir deg full oversikt over hjemmet – uansett hvor du er. Boligalarm fra Homely gir den den oversikten og tryggheten du ønsker. Se hvorfor flere kunder har valgt Homely og hva de synes om oss.

Boligalarm fra kun 199kr/mnd

Flere komponenter - ingen prisendring

Vi ønsker at våre kunder skal kunne legge til de komponentene de selv ønsker i sin boligalarm for å oppnå full trygghet for seg selv og sine kjære. Derfor kan våre kunder utvide sin boligalarm når de selv ønsker, uten endring i månedsprisen.

Kom i gang
Døgnbemannet alarmstasjon med vektertjeneste

Trygghet døgnet rundt

Vår døgnbemannede, FG-godkjente alarmstasjon er alltid på. Alarmoperatørene er klare til å agere 24 timer i døgnet, hver dag, hele året. Skulle noe skje, er alarmoperatørene på med en gang. Vi har alltid noen som passer på – uansett om du er borte eller hjemme.

Les mer
Vekteren retter opp eventuelle skader

Verdien av vektertjeneste

Vektere er ofte på veien og klar til å rykke ut dersom en alarm går. Vekteren vil undersøke boligen om det har vært en reell eller falsk alarm. Dersom det har skjedd noe, vil vekteren informere eieren og se til at eventuelle skader rettes midlertidig opp i slik at boligen igjen er sikret. Ved å ha vektertjeneste kan du reise på ferie med en følelse av trygghet og lave skuldre.

2911-amsterdam_2014_00404_rb_jpg37-890x700
Boligalarm fra kun 199kr/mnd

Ta det smarte valget

Med Homely har du alltid

✓ Tilkobling til døgnbemannet, FG-godkjent alarmstasjon med vektertjeneste
✓ E-Sim for backup-kommunikasjon over mobilnettet
✓ Batteri-backup med varsel ved strømbrudd
 Full oversikt via app
✓ Mulighet for brann, innbrudd og vannsikring
✓ Mulighet for kjøp av tilleggsprodukter uten endring i månedsprisen

Sjekk din månedspris
Trygghet trenger ikke koste å skjorta

Høy kvalitet til fast lav pris

Homely har en visjon om å gi det norske folk den sikkerheten de ønsker – til en fast lav pris. Vi mener at alle skal ha tilgang til boligalarm og sørge for at familien er i trygge hender. Vi har kuttet dyre ledd og kan derfor levere boligalarm tilkoblet FG-godkjent, døgnbemannet alarm med vektertjeneste fra kun 199,- per mnd. Abonnementet aktiveres først ved oppkobling.

graf-lys-gra-undersokelse-gjennomfort-20-gronn-665x529
Enklere hver - for hele familien

Yale forenkler hverdagen

Homely er kompatibel med flere smarthus-komponenter, deriblant Yale Doorman som er blitt veldig populær blant familier om i Norge. Yale gir deg full oversikt over inngangsdøren via Homely-appen, samt at du kan låse/åpne døren, lage tidsbegrensede koder for besøkende, slippe inn håndverkeren eller holde oversikt på når barna kommer hjem.

Få tilbud