loader
Sikkerhet

Derfor anbefaler Storebrand Homely

Da Storebrand inngikk samarbeid med alarmleverandøren Homely, var innovativ teknologi og valgfrihet for kundene helt avgjørende elementer. Én ting var likevel viktigere enn alt annet: Tryggheten.

Cecilie Hoel Huneide, som er produktsjef i Storebrand, sier forsikringsselskapet var opptatt av trygghet for kundene, høyt servicenivå og et alarmselskap med moderne og fleksible løsninger da de skulle velge samarbeidspartner.

– I tillegg ønsker Homely å redusere kostnadene betraktelig sammenlignet med andre leverandører av boligalarmer, sier Hoel Huneide om Homelys abonnementspris, som er lavere enn hos andre aktører med lignende tilbud.

Produktsjefen trekker også frem Homelys fleksibilitet som gjør at kundene kan skreddersy en pakke som passer akkurat deres hus eller leilighet, samtidig som de tilbyr flere smarthusløsninger.

– Og det er noe vi vet våre kunder setter stor pris på, sier hun.

 

Innovative og enkle løsninger

Kaja Tenfjord, som er markedssjef i Homely, sier det betyr mye for alarmleverandøren at Storebrand anbefaler deres produkt.

– Det viser at vi har gjort mye riktig når seriøse aktører anerkjenner konseptet vårt på denne måten. Det er en styrke at Homely og Storebrand sammen kan bidra til skadeforebygging og trygge norske hjem.

I tillegg til økt trygghet, får du også redusert pris på hus- og innboforsikring med boligalarm fra Homely, sier Tenfjord.

– Dette er noe Storebrand og flere andre forsikringsselskaper tilbyr. Med boligalarm fra Homely kan du også få lavere egenandel ved brann, vannskade og innbrudd dersom uhellet skjer, legger Tenfjord til.

Hoel Huneide sier Homely bruker fremtidsrettet teknologi, samtidig som produktene er brukervennlige for kundene. Storebrand, som nylig ble kåret til verdens mest bærekraftige forsikringsselskap, liker også veldig godt at Homely er opptatt av å levere tjenester med fokus på bærekraft.

– Homely er innovative og benytter ny teknologi i alarmene sine. De utvikler også komponenter som fremmer bærekraft, ved å redusere for eksempel strømforbruket. De er nyskapende og utvikler stadig nye løsninger, sier hun.

I tillegg til å være svært fremtidsrettet, skiller Homely seg fra konkurrentene med lavere kostnad på abonnement, som koster 199 kroner per måned. Det er heller ingen bindingstid.

– Kan spare liv

Det er uansett én ting man ikke kan sette en prislapp på: Familiens trygghet. Hoel Huneide sier det å være tilknyttet alarmstasjon er særdeles viktig, spesielt hvis det oppstår brann.

– Da er det utrolig viktig og en stor trygghet at en alarmstasjon blir varslet, som igjen varsler brannvesenet. Dette kan spare liv.

Det er flere fordeler å ha brann- og innbruddsalarm som er koblet mot FG-godkjent alarmstasjon:

  • Å ha alarm tilknyttet alarmstasjon sparer tid og redder liv.
  • Rabatt på hus- og innboforsikring.
  • Redusert egenandel ved brann, vannskade og innbrudd dersom uhellet er ute.
  • Alarmstasjonen er døgnbemannet og FG-godkjent.
  • Landsdekkende vektertjeneste fra Securitas.

 

– Røykvarslere i alle soverom

For flere kan det imidlertid være vanskelig å finne ut hva slags produkter de bør ha i huset. Hoel Huneide sier brannvarsling er det aller første å fokusere på.

– Røykvarslerne fra Homely kan seriekobles, så hvis brannvarsleren går på kjøkkenet vil brannvarslerne i hele huset gå av og alarmstasjonen blir varslet. Dette gir økt trygghet og kan redde liv.

Hoel Huneide legger til at det skal være minst én røykvarsler per etasje og at det bør være røykvarslere i alle soverom.

– De skal være plassert slik at de oppdager og varsler om brann på kjøkken, i stua, sonen utenfor soverom og i sonen utenfor teknisk rom. Begynner det å brenne i et lukket rom, vil det ta lang tid før en røykvarsler utenfor rommet reagerer. Derfor bør alle lukkede rom ha varslere.

 

Gjør det selv – eller få hjelp

Interior design, Living room, Brown, Couch, Wood, Comfort, Flooring, Hall, Floor, WindowHoel Huneide sier Storebrand ønsket en samarbeidspartner som tilbyr kunden mer enn bare skadeforebyggende løsninger.Når brannsikringen av hus og leilighet er på plass, er det lett å utvide antallet alarmer dersom man har behov for flere eller hjemmesituasjonen endrer seg. Månedsprisen vil ikke øke, uansett hvor mange komponenter man kjøper over tid.

Homely tilbyr svært mange produkter og løsninger, som passer alle type hjem.

– Homely har en rekke spennende løsninger, sier hun og trekker fram produkter som temperatursensorer, utstyr for strømovervåking, styring av lys og varme og digitale dørlåser.

Komponentene til Homely er også svært enkle å koble til, men de som ønsker det kan også få hjelp til montering.

– I tillegg hjelper vi mer enn gjerne til med å finne løsningen som passer for akkurat deg, avslutter Tenfjord.

Les hele artikkelen her.