loader
Nyhet

Derfor valgte denne familien Homely

Vegard Storstad begynte jakten på ny alarmleverandør etter å ha blitt lei av et abonnement han kaller «dyrt og dårlig». Nå er han glad for at valget falt på Homely.

 

– Dette var superenkelt, sier Vegard etter å ha skrudd opp en av familiens nye røykvarslere.

Han og datteren Alma (14) setter seg ned ved spisebordet og kobler magnetkontakten, en liten sensor som merker om dører eller vinduer åpnes, opp mot hjemmesentralen.

– Sånn! Det er bare å åpne Homely-appen og bruke telefonen til å skanne QR-koden på esken til magnetkontakten. Da legges enheten enkelt til, og den kobles automatisk til resten av anlegget, sier Vegard.

[…]

– Brann er hovedgrunnen til at vi vil ha alarm. Det er den store skrekken siden vi bor i trehus fra 1970. Skulle det skjedd et innbrudd ville det selvfølgelig vært kjipt, men brann er den største bekymringen. Da er oppkobling til alarmstasjon kjekt å ha, sier Vegard.

Det er mange fordeler ved å ha boligalarm som er koblet opp mot døgnbemannet alarmsentral. Å vite at boligen er sikret mot brann, at både du og alarmstasjonen får beskjed hvis det er vannlekkasje, samt at uvedkommende ikke kan ta seg inn i boligen når du er på ferie uten å trigge alarmen, gir mulighet til å senke skuldrene.

I tillegg får du blant annet lavere pris på hus- og innboforsikring. Homely samarbeider med forsikringsselskapet Storebrand. De som har husforsikring i selskapet, vil blant annet få gunstigere pris på Homelys alarmpakker.

Les hele artikkelen her.