Pressemelding

Homely lanserer boligalarm for folk flest

Å sikre husstanden med brann- og innbruddsalarm som er tilkoblet en alarmstasjon skal ikke lenger være forbeholdt folk med høy inntekt. Nå lanseres Homely med dramatisk lavere priser enn det som har vært vanlig til nå.

Å sikre husstanden med brann- og innbruddsalarm som er tilkoblet en alarmstasjon skal ikke lenger være forbeholdt folk med høy inntekt. Nå lanseres Homely med dramatisk lavere priser enn det som har vært vanlig til nå.

 

Homely er en ny leverandør som sikrer husstanden på en smartere og rimeligere måte. Det hjelper lite om røykvarsleren piper eller innbruddsalarmen går om ingen hører det. Med Homely er alarmen koblet opp til en døgnbemannet alarmstasjon som kan gi beskjed selv om du ikke er hjemme. Flere tilbyr dette i markedet i dag, men til en mye høyere pris.
Røykvarslere og enheter for boligalarm har nå blitt «smarte» og er så enkle å montere at kunden kan gjøre det selv. Enhetene kommuniserer trådløst og kobles opp mot en moderne smarthus-gateway og betjenes fra Homely-appen på din telefon. Homely løsningen kan utvides etter kundens ønske med flere tjenester og enheter for å oppnå ønsket sikkerhet og funksjonalitet. Homelys løsning er tilkoblet en døgnbemannet FG-godkjent og EN-sertifisert alarmstasjon.

–Homely ble grunnlagt fordi sikkerhet skal være noe man tar for gitt, ikke noe man må vurdere om man har råd til. Med dagens teknologi blir det både billig, trygt og enkelt, sier styrets leder, Nadir Nalbant.

Homely startpakke med brann- og innbruddsalarm er tilgjengelig i Elektroimportørens butikker eller den kan bestilles på www.homely.no.

Kontaktperson: Styreleder, Nadir Nalbant, tlf. 99009900

Om Homely:

En fullverdig boligalarmløsning med smarthus-funksjonalitet.

Fast pris 199,- per måned for 24/7 tilkobling til alarmstasjon.

  • Homely benytter Safe4 sin alarmstasjon som er en topp moderne EN-sertifisert alarmstasjon der operatører behandler alarmsignaler knyttet til brann og innbrudd.
  • Homely benytter vektere fra både lokale og nasjonale vaktselskap, som blant annet NOKAS.
  • Elektroimportøren sørger for distribusjon og salg av utstyr.
  • Telia leverer backupløsningen via mobilnettet.

Hjem


https://www.elektroimportoren.no

 

Last ned pressemelding her.