Blogg, Konsept

Ta med deg Homely­ inn i fremtiden

Konseptet til Homely er nytt, spennende og banebrytende.

Homely lanserer boligsikkerhet med moderne og fremtidsrettet teknologi. Vi synes dagens boligsikkerhet både er for dyr og ensidig, derfor har vi gått sammen med våre samarbeidspartnere og skapt noe helt nytt. Konseptet til Homely er  spennende og banebrytende:

Boligalarm som er både er smart og rimelig.

  • Alarmsignaler sendes fra enhetene dine, til Homelys Hjemmesentral, også til Safe4 sin EN-godkjente alarmstasjon. Der blir signalene betjent av erfarne operatører som sørger for nødvendig håndtering av alarmen:
  • Registrerte kontaktpersoner blir oppringt for verifisering
  • Vekter rykker ut dersom tjenesten er aktivert
  • Nødetater varsles når dette er nødvendig

Med fremtidsrettet teknologi får kundene våre backupløsninger dersom internett eller strømmen forsvinner. Batteri og GSM/GPRS i Hjemmesentralen sørger for at kunden alltid er trygg.

Homely har sitt eget kundeservicesenter der alle kunder får den hjelpen de trenger. Vi ønsker at kunden skal føle seg ivaretatt gjennom hele kundereisen. Dersom det er utfordringer med utstyret eller kunden har andre spørsmål om Homely, sitter det folk klare til å svare på alle typer spørsmål.

Fremover vil Homely sin Hjemmesentral kunne styre både boligsikkerheten din og ditt smarthjem. Med vår plattform er du sikret enten du har behov for smartlås, lys- og varmestyring eller andre smarte tjenester.

Vår plattform er allerede utstyrt med de mest vanlige kommunikasjonsteknologier, blant annet Zigbee. Dette gir deg stabilt og trygt nettverk av enheter i ditt hjem.

Homely gjør det mulig: Alarmtjenester til en rimelig pris og allsidig automagi som gjør hverdagen enda enklere.