loader
Pressemelding

Homely og R. Bergersen går sammen om å sikre borettslag mot brann og innbrudd

Sikkerhet mot brann og innbrudd ved å være tilkoblet døgnbemannet alarmsentral har i stor grad vært brukt i eneboliger, rekkehus og tomannsboliger. Alarmselskapet Homely har inngått avtale med R. Bergersen om en satsing for å sikre borettslag.

 

R. Bergersen, som er en betydelig leverandør av adgangskontroll, porttelefon, låsesystemer og interiørbeslag, har allerede en sterk posisjon innen borettslag i Stor-Oslo. Sammen med Homely kommer R. Bergersen også på innsiden av leiligheten og gir kunden mulighet til å være sikret mot både brann, innbrudd og vann, og samtidig tilkoblet døgnbemannet FG godkjent alarmstasjon.

–Homely ser på R. Bergersen som en naturlig samarbeidspartner og er stolt over å ha inngått avtale med R. Bergersen som har en sterk posisjon blant borettslag. Vi tror mange flere ønsker å sikre boligen mot brann med tilkobling til alarmstasjon, men opplever at det har vært for dyrt. Det ønsker vi å gjøre noe med, det bør ikke være sånn at lommeboka avgjør om du kan sikre hjemme ditt, sier Petter Kildal Forseth, kommersiell direktør i Homely.

Homelys anslag tyder på at rundt 90 prosent av dagens alarmkunder er eneboliger, tomannsboliger og rekkehus.

–Vi ser at potensialet er veldig stort når prisene er nede på Homely-nivå. Borettslagene kan sikre beboerne til en langt lavere pris enn det som har vært mulig før. Her kan det være mulig både med pakker for den enkelte leilighet eller at styrene inngår sentrale avtaler for å sikre alle leilighetene. Homelys løsning er en naturlig utvidelse av det vi leverer til borettslag i dag, sier Torfinn Rosland, Markeds- og Innkjøpssjef i R. Bergersen.

Homely ble etablert som en reaksjon på manglende konkurranse i markedet for boligalarm.

Prisnivået har vært høyt og bare rundt 20 prosent av norske boliger har alarm tilknyttet alarmsentral. Homely har en visjon om å sikre hele Norge mot brann.

Frem til nå har det vært to store aktører som dominerer boligalarm-markedet. Slik er det ikke lenger. Ny teknologi gjør at Homely kan kutte fordyrende mellomledd, som dørselgere og montører, uten at det går på bekostning av verken trygghet eller brukervennlighet.

Ved brann teller hvert sekund. Derfor kan røykvarslere tilkoblet døgnbemannet alarmstasjon redde liv.

Kontaktpersoner:

Petter Kildal Forseth, Kommersiell Direktør i Homely, tlf. 97 17 53 71

Torfinn Rosland, Markeds- og Innkjøpssjef i R. Bergersen, tlf 93 20 27 28

Nettsider:

Nettsiden til Homely: https://www.homely.no

Nettsiden til R. Bergersen: https://rbergersen.no/

Om R. Bergersen

R. Bergersen AS er et ledende selskap innenfor adgangskontroll og interiørbeslag i Oslo, og har sin opprinnelse så tidlig som i 1972. Selskapet har i dag 50 ansatte, og hadde i 2021 en omsetning på ca 116 mill, fordelt på forbruker, proff og prosjektmarkedet. R. Bergersen er en uavhengig aktør i markedet, og kan derfor tilby løsninger for adgangskontroll og beslag til borettslag, sameier og næringsbygg uavhengig av leverandør/produsent og tilpasset den enkeltes behov. Selskapet har 3 utsalg i Oslo, 14 montører, og en egen IT avdeling som bl.a. jobber med utvikling og integrasjon av de forskjellige løsningene.