loader
Pressemelding

Ny leder for alarm-utfordreren Homely

Petter Kildal Forseth er fra 1. september ny daglig leder for boligalarm-leverandøren Homely. Gründer, Nadir Nalbant, vil fortsatt være aktiv i det daglige arbeidet med å bygge Homely til et hovedalternativ til de to dominerende aktørene.

 

Kildal Forseth kom fra konsulentselskapet TPX Impact (tidligere Bene Agere) i januar i fjor og har siden det vært kommersiell direktør i Homely. Han er 34 år, fra Asker og sivilingeniør fra NTNUs Entreprenørskole.

– Vi er ute av den tidlige gründerfasen, konseptet er gjennomtestet og vi er klare for ytterligere vekst. Petter har vært her halvannet år og bidratt sterkt til suksessen vi har opplevd i år. Det er et godt tidspunkt for at han overtar som daglig leder, noe som har ligget i planene siden han ble ansatt, sier Nadir Nalbant.

– Det er utrolig spennende å få ta over nå. Jeg har brukt mye tid på å virkelig forstå hva som skal til for at kunden velger Homely, blant annet har jeg tatt flere hundre salg og supporttelefoner hvor jeg har fått muligheten til å komme tett på kunden. Stadige salgsrekorder de siste månedene tyder på at vi er tett på å ha funnet oppskriften. Høsten blir veldig spennende, sier Petter Kildal Forseth.

Homely ble etablert i et marked hvor det i lang tid har vært lite konkurranse og innovasjon. Ved å tilby et moderne og transparent konsept vil Homely bidra til sunn konkurranse i markedet. Samtidig har selskapet et mål om å øke andelen som velger å anskaffe boligalarm med innbrudd- og brannsikring tilkoblet en profesjonell alarmstasjon. Det bidrar til å redde liv og sikre verdier.

– Fokus framover blir å vise at konseptet fungerer i enda større skala, og sørge for at de som kommer på av nye kunder fortsetter å være fornøyd. Jeg tror det er helt avgjørende i 2022 at man klarer å etablere en kundebase med fans, sier Kildal Forseth.

Boligalarm tilknyttet alarmstasjon med vektertjeneste
Homely leverer moderne boligalarm tilknyttet døgnbemannet sentral på en enklere og rimeligere måte enn de tradisjonelle aktørene. Med Homely kan kundene selv velge hvilke alarmkomponenter de ønsker – og skreddersy løsninger for både brannalarm og innbruddsalarm. Løsningene til Homely bygger på nyeste smarthjem-teknologi, at kundene skal ha stor frihet til å velge den løsningen som passer dem. Det ingen skjulte kostnader i abonnementet.

Kontaktpersoner:
CEO, Petter Kildal Forseth, tlf. 971 75 371
Gründer, Nadir Nalbant, tlf. 99 00 99 00

Hjem