loader
Pressemelding

Homely, utfordreren innen boligalarm, henter 37 millioner og sikter mot 10.000 kunder

Homely har hentet inn 37 millioner kroner fra bla. Schibsted Ventures og Rasmussen Gruppen. Neste milepæl er å passere 10.000 kunder.

 

Homely hadde ikke planlagt å hente kapital nå, men med dagens veksttakt har selskapet valgt å hente frisk kapital for å kunne øke markedstrykket i tiden som kommer og sikte høyere. Selskapet er nå solid oppkapitalisert og neste milepæl er å passere 10.000 kunder.

–Homely har utviklet en brukervennlig og sikker boligalarm til en god pris. De siste månedene har veksttakten tatt seg kraftig opp og vi ønsker å støtte selskapet videre. Det norske folk fortjener en ordentlig utfordrer innen boligalarm, i et marked dominert av to aktører som er dømt for ulovlig prissamarbeid, sier Rune Røsten, leder for Schibsted Ventures i Norge.

–Vi tar det som en stor anerkjennelse å få inn ny frisk kapital i et ellers svært krevende
investormarked. Det er en bekreftelse på at investorene liker det vi gjør, sier Homely-gründer, Nadir Nalbant.

Veksten til Homely vekst har bygget seg opp steg for steg. Første bølge kom da samfunnet åpnet etter korona og folk begynte å reise igjen, mens andre bølge inntraff da renter og inflasjonen for alvor begynte å bite for folk.

-Nå har vi en tredje bølge med nye kunder blant annet som følge av at konkurrentene har sendt ut sine årlige brev med prisøkninger. Vi er selvsagt takknemlig for at de gjør dette, sier daglig leder i Homely, Petter Kildal Forseth.

Homely ble etablert som et resultat av konkurransen i alarmmarkedet ikke fungerte. Dette ble bekreftet av Konkurransetilsynets som ila de etablerte aktørene bøter på til sammen over 1 milliard kroner for ulovlig prissamarbeid.

Homely leverer moderne boligalarm med profesjonelle tjenester på en enklere og rimeligere måte enn de tradisjonelle aktørene i markedet.

Kontaktperson: Nadir Nalbant, tlf. 99009900 og Petter Kildal Forseth, tlf. 97175371

 

Les hele saken i DN her.