Nyhet

Ny oppdatering av Hjemmesentral og App

Vi har nylig gjennomført oppdatering av programvare på alle Hjemmesentraler og lansert ny versjon av app - Vi håper du er fornøyd med de nye funksjonene.

 

Følgende har blitt oppdatert:

Forbedringer av integrasjon med Yale Doorman V2N.

Nå er integrasjonen med Yale Doorman V2N blitt forbedret. Oppdateringen innebærer at for å kunne låse opp døren ved bruk av app må dørkode tastes inn. Dette er med å øke sikkerheten for bruk av Yale Doorman V2N. I tillegg har vi lagt til funksjon som viser hvem som har låst og låst opp døren – slik kan du få varsel på telefon når barna har kommet seg trygt hjem. Samtidig er feilmeldingen «disarming failed, alarm might still be activated» rettet opp i, slik at lås låses opp med en gang korrekt kode er tastet inn. Denne fiksen skal ha kommet automatisk, uten at du som kunde må foreta deg noe på din Yale Doorman V2N.

Ny funkjson for å slå av sirene i app ved utløst alarm. 

Dersom alarmen ikke er aktivert og for eksempel en røykvarsler går i alarm, vil samtlige røykvarslere og sirenen gi lydsignal. Ved å trykke på symbolet nederst i høyre hjørne på bildet samt din alarm pin vil sirenen og alle sensorer som ikke har trigget alarmen bli stille. Slik kan du enkelt finne ut hvilken røykvarsler som har utløst alarm. Dersom du ønsker å avstille røykvarsleren som står i alarm kan du trykke en gang på framsiden av røykvarsleren. Sørg for å lufte godt. Dersom det fortsatt er røyk i røykvarsleren etter 10 minutter, vil lydsignalet starte igjen. Dersom alarm er aktivert kan sirene stoppes ved å deaktivere alarmen med korrekt kode i App eller på betjeningspanelet.

Oppdateringen inkluderte også et nytt alarmikon som er mer plassbesparende. Tekst i midten beskriver hvilken av alarmmodusene som er aktivert/ikke aktivert. Trykk på «Aktiver» for å velge hvilken modus du ønsker å aktivere. Dersom du trykker på ikonet øverst i høyre hjørne (klokken), kan du se logg over alle av- og påslag, samt utløste alarmer.

Strømlogg til Hjemmesentralen.

Nå vil du både få varsel i app og kunne se logg over strømtilførselen på Hjemmesentralen. For å finne strømloggen kan du gå inn på «Instillinger», «Hjemmesentraldetaljer», og trykke på «Logg». I tillegg vil du motta varsel i app dersom strømtilførselen til Hjemmesentralen kuttes, altså om strømkabel trekkes ut eller om strømmen går. Hjemmesentralen vil da gå på batteribackup for å sikre drift selv om strømmen skulle gå. I tillegg vil varsel også sendes når batteriet er lavt eller om strømtilførselen er tilbake igjen.

Nye produkter: Betjeningspanel, smart sirene og luftkvalitetssensor.

Det har blitt lagt inn støtte for tre nye produkter. Dette er nytt betjeningspanel, smart sirene og luftkvalitetssensor utviklet av Develco Products. Mer informasjon vil komme om produktene når våre distributører har tatt de inn i sitt sortiment.

Oppretting av presentasjon av feil tidsstempling

Feilen i presentasjon av  av tidsstemplinger for enheter etter at Hjemmesentralen har vært offline eller ved en restart av Hjemmesentralen, har nå blitt rettet opp i.

 

Vi håper de nye funksjonenen faller godt i smak. Stadig flere oppdateringer og nye funksjoner vil komme til etter hvert.