Nyhet

Ta sommerferie med lave skuldre 

Vi er vant til at kundene våre har høye forventninger til oss. Med Homely er det alltid noen hjemme. Derfor er hytta, hjemmet eller begge deler i trygge hender i sommer.

 

Så kan du konsentrere deg om familiekos, bading og fisketurer. Uansett hvor ferien tar deg, kan du enkelt ha full oversikt over tingenes tilstand der du ikke er. Takket være våre smarte alarmsystemer og fornuftige priser.

 

Les mer om sikring av boligen og vår helt nye kamerateknologi nedenfor. 

 

Når du legger igjen bekymringene hjemme, kan du la tankene fly

 

Nyt sommerlivet i Norge fullt ut i år. Før du reiser avgårde og ferien virkelig setter igang, er det lurt å ta en vurdering av hva slags sikring akkurat din bolig trenger. Alarmer, kameraovervåkning og boligsikring er typiske føre var-produkter.

 

For mange gir det ekstra ro å kunne fjernstyre belysningen i hjemmet fra der du er på ferie. Eller å ha dør- og vindusmagneter, bevegelsessensorer og andre smarthusløsninger som lar deg overvåke at alt står bra til – når du vil. God brannsikring med optiske røykvarslere er selvsagt viktig i alle boliger.

Setter du en lampe i smartpluggen kan du skru på lyset og aktivere automatisk avslag, så ser det ut som om noen er hjemme.

 

I tillegg: Snakk med forsikringsseskapet ditt. De kan fortelle deg hvilke tiltak som kan gjøre at akkurat din forsikring koster deg mindre. En enkel ting som vannlekkasjesensor kan spare deg for både penger, ødeleggelser og bekymringer.

 

Til sist: Etter en lang sommer, kan det være greit å forenkle hverdagen en smule når jobb og skole starter opp for fullt i august. Hva med å si farvel til husnøklene? Med den siste teknologien innen kodelåser, kan du for eksempel få individuelle koder til barna og motta varsel i app når kodene benyttes til å låse opp døren.

 

Det er alltid godt å vite at minstemann er innenfor husets fire vegger etter skolen.

 

Kamerateknologi med full HD-kvalitet

 

Et kamera tilpasset dine behov trenger ikke koste skjorta, selv med fantastisk bildekvalitet. I tillegg er alle våre kameraer så enkle å sette opp at du kan gjøre det selv. Det gjør noe med totalprisen din.

 

Visste du at 34% av alle innbrudd skjer gjennom inngangsdøren? Sørger du samtidig for kameraovervåking ved husets bakdør og vinduer som er vendt vekk fra gaten, reduserer du sjansen for innbrudd med hele 80%. Snakk med oss om du trenger tips til sikring av din bolig – både innvendig og utvendig.

 

Velg det kameraet som passer ditt behov

Vi har integrert kameraleverandøren Ezviz. De har et bredt utvalg av ulike kamera og du kan velge det eller de kameraene som passer ditt behov. Ezviz har kamera både for inne- og utendørs bruk som kommuniserer over WiFi. Med enkle trykk kan du få oversikt over dine kamera også i Homelys App.

Kamera fra Ezviz er integrert med Homely som en sky til sky løsning. Dette vil si at man kan se kamerabilder og film i Homleys app, men at kameraet ikke er direkte tilkoblet Hjemmesentralen. Dette gir deg som kunde full kontroll over ditt kamera, innstillinger som settes og hvem som kan få tilgang til bildene. Samtidig gir dette deg muligheten til å kunne integrere samtlige av Ezviz sine kameraer. Du kan blandt annet velge blandt kamera for innendørs eller utendørs bruk, ulike design og ringeklokke med kamera. Velg selv det kameraet som passer ditt behov. Du kan sette ønskede funksjoner i Ezviz egen app. Se produsentens hjemmeside for mer utfyllende informasjon om produktets egenskaper.

Har du kjøpt kamera fra Ezviz, anbefaler vi et minnekort på 64GB – det dekker de fleste behov. I enkelte tilfeller holder det med 32GB, mens enkelte trenger helt opp til 128GB. Uansett er det viktig at minnekortet er raskt nok til å lagre HD-video.

Minnekort får man kjøpt hos de aller fleste som selger elektroniske enheter.

 

God sommer

 

Det gjør oss skikkelig glade at flere og flere velger Homely. Vi tror det er fordi vi leverer trygghet til en fornuftig pris. Men også fordi vi bruker den siste plug-and-play-teknologien, for da blir det så enkelt at du kan installere alarmen selv. Og da har vi ikke nevnt designet!

 

Ha en bekymringsløs ferie!