Nyhet

Vinnere av kundeserviceprisen – igjen!

Homely ble kåret til vinner av kundeserviceprisen i alarmklassen i år også! 

 

Undersøkelsen Kundeserviceprisen – «Best i test» gjennomføres hvert år, og i år stakk vi av med seieren igjen. Kundeserviceprisen – «Best i Test» har fokus på opplevelsen for en privatkunde som ønsker å opprette et kundeforhold. Hvert kundesenter blir ringt opp omtrent 25 ganger hvor representanter fra SeeYou utgir seg for å være potensielle kunder og kontakter kundesenteret. På grunnlag av en rekke spørsmål fra flere representanter får hvert kundesenter en poengsum.

SeeYou ble etablert i 2002 og er i dag Norges ledende selskap innen måling av kundeopplevelse i butikk og på kundesentre. 

Leder av kundeserviceavdelingen, Linda Ragnhild Johnsen.

Linda Johnsen er leder av kundesenteret hos Homely og forteller at det er stor ære i å få tildelt en pris som dette. Det bekrefter det gode arbeidet vi legger ned hver eneste dag og reflekterer vår innsats som team. Dette er en jobb vi gjør sammen og vi etterstreber alltid å gi best mulig kundeservice på alle henvendelser. Det er med stolthet at vi i dag kan kalle oss alarmbransjens beste på kundeservice – og dette skal vi fortsette med!

 

Lenke til alle resultatene: 

https://www.seeyou.no/wp-content/uploads/2020/05/ksp-2020-totalresultater-v2.png 

https://www.seeyou.no