Nyhet

Yale Doorman er på plass!

Nyeste oppdatering av app inneholder flere etterlengtede funksjoner, blant annet deaktivering av alarm ved bruk av Yale Doorman og AutoAV-funksjon på smartplugg. Og ikke minst er Yale Doorman lansert som en fullverdig kommersiell løsning!

 

For nye brukere er det bare å koble opp Yale Doorman V2N som beskrevet her. For eksisterende brukere aktiveres denne funksjonen ved å:

 1. Endre  eller slette dørkoden i app (på hver av brukerene dette skal gjelde for)
 2. Endre tilbake til opprinnelig kode om den ønskes benyttet. 
 3. Gå  tilbake til dørtilganger
 4. Klikk på dørlåsbrukeren (igjen)
 5. «Adgang deaktiverer alarm» kan nå velges.

 Yale Doorman var tidligere et pilotprosjekt, men dette er nå avsluttet og løsningen er lansert som en fullverdig kommersiell løsning! Følgende funksjoner er nå tilgjengelige for Yale Doorman V2N integrert med Homely:

 • Koble låsen til Homely
 • Åpne og lukke låsen fra app
 • Deaktivere alarmen når lås åpnes
 • Tildele koder og nøkkelbrikker via appen til brukere av alarmen
 • Motta varsel når låsen åpnes eller lukkes – og av hvem
 • Endre språk og volum
 • Sette innstilling for om låsen skal stå i autolås
 • Tilgang til logg i appen for når låsen har vært åpnet og lukket

 

AutoAV-funksjon

Du kan nå sette AutoAV på din smartplugg, og smartkabel. Øk sikkerheten i hjemmet, og bli enda smartere med AutoAV. Instilling for AutoAV settes enkelt i app ved å gjøre følgende: 

 1. Trykk på smartplugg/smarkabel-ikonet (på dashbord) 
 2. Trykk på innstillinger (hjul øverst til høyre) 
 3. Trykk på avansert 
 4. Aktiver AutoAV og velg ønsket tid for avslag av din smartplugg. 

Merk: Maksimal varighet er foreløpig satt til 4 timer og 15 minutter, men dette vil bli endret på slik at lengre tid også kan velges om ønskelig.

Når tid er satt, vil smartpluggen automatisk slå seg av etter dette tidspunktet. For å starte nedtellingen på nytt kan man enkelt aktivere smartpluggen i app, eller trykke på led-lys knappen på selve pluggen.  

I tillegg er smartpluggen koblet direkte på strømnettet som medfører at denne også fungerer som en signalforsterker. Bruk av smartpluggen vil derfor gi bedre signal til andre sensorer.  

 

ESH RS16 Super Termostat fra Elko

Endelig er Elko-termostat integrert med Homely. Med denne termostaten fra Elko kan du via Homely styre temperaturen i din bolig. Du kan sette temperaturkontroll, aktivere nattsenking, frostsikring, og aktivere barnesikring på termostaten. Temperaturen vil alltid vises i app – så du har full kontroll over temperaturen, selv om du er på farten. Skal du bort over flere dager og ønsker å spare strøm? Da kan du enkelt via app skru av termostaten når du reiser. Skrur du på termostaten før du kommer hjem igjen, kommer du hjem til en lun og god temperatur hjemme.

 

Ny app ble lansert 25.mai 2020

Nyeste versjon av programvaren på Hjemmesentralen er 1.8.2.