Homely lanseres i Elkjøps butikker i hele landet - Homely boligalarm - Smart sikkerhet. Helt enkelt.
homely-article-730x730px-homely-lanseres-i-elkjoep
DATO: 27.08.19 AV: Homely
Nyhet

Homely lanseres i Elkjøps butikker i hele landet

Elkjøp og Homely går sammen om å sikre lavere priser på brann- og innbruddsalarm som er tilkoblet en FG-godkjent alarmstasjon. Nå rulles konseptet ut i Elkjøps varehus over hele landet.

 

Homely er en ny leverandør som sikrer husstanden på en smartere og rimeligere måte. Det hjelper lite om røykvarsleren piper eller innbruddsalarmen går om ingen hører det. Med Homely er alarmen koblet opp til en døgnbemannet alarmstasjon som kan gi beskjed selv om du ikke er hjemme. Flere tilbyr dette i markedet, men til en mye høyere pris.

–Med distribusjon gjennom Elkjøp blir denne nye generasjonen boligalarm enkelt tilgjengelig i det meste av landet. Vi er stolte og glade over å bli valgt som en så viktig partner i Elkjøps Smarthus-satsing, sier styreleder Nadir Nalbant i Homely.

Røykvarslere og enheter for boligalarm har nå blitt «smarte» og kommuniserer trådløst og kobles opp mot en moderne smarthus-gateway og betjenes fra Homely-appen på din telefon. Homely løsningen kan utvides etter kundens ønske med flere tjenester og enheter for å oppnå ønsket sikkerhet og funksjonalitet.

–Vi skal kunne tilby de beste alarmløsningene for kundene våre i Norge. Smart Home er en viktig kategori for Elkjøp, og Homely er derfor en naturlig del av sortimentet. Her har man mer enn bare en boligalarm, det er en sertifisert alarmsentral og man kan koble til andre løsninger som brannalarm og alarm til for eksempel vannlekkasje. Ikke alle løsningene er på plass, men de kommer. Vi syns det er veldig spennende at vi har fått på plass en avtale med Homely, sier Torfinn Halvorsrud, nordisk salgsdirektør i Elkjøp.

 

Faksimilie: Dagens Næringsliv

Les hele artikkelen fra Dagens Næringsliv her.

 

Homelys løsning er tilkoblet en døgnbemannet FG-godkjent og sertifisert alarmstasjon.

–Med Homely har man en åpen plattform som fungerer med et bredt utvalg av utstyr som finnes i dag og vil komme framover. Å binde seg til en lukket plattform i dag, begrenser friheten til å velge i nye smarthus-løsninger som kommer, sier Nalbant.

Homely startpakke med brann- og innbruddsalarm er tilgjengelig i Elkjøps butikker eller den kan bestilles på www.homely.no.

 

Kontaktperson:

Styreleder i Homely, Nadir Nalbant, tlf. 99009900
Nordisk salgsdirektør i Elkjøp, Torfinn Halvorsrud, tlf. 9905200

 

Fakta om Homely:

  • En fullverdig boligalarmløsning med smarthus-funksjonalitet.
  • Homely benytter en åpen plattform som kan utvides med en rekke smarthustjenester etterhvert
  • Homely benytter Safe4 sin alarmstasjon som er en topp moderne EN-sertifisert alarmstasjon der operatører behandler alarmsignaler knyttet til brann og innbrudd.

Homely benytter Safe4 sitt utrykningsnettverk som består av både lokale og nasjonale vaktselskap, som blant annet NOKAS.

Teila leverer backupløsningen via mobilnettet.

www.homely.no